Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Γιάννης Στάνκογλου: Ζευγάρι με τη Σίσσυ Χρηστίδου; - Τι απαντά ο ίδιος


Από τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησαν διάφορα ρεπορτάζ για τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, να λέει το πρωί της ίδια μέρας, ότι πρόκειται για μια γυναίκα από τον χώρο της τηλεόρασης. Το πρωί της επομένης, ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει ότι η γυναίκα αυτή, δεν είναι άλλη από τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ύστερα από τα διαζύγιά τους, ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά το καλοκαίρι που πέρασε, όπως γράφει η Espresso. Παρόλα αυτά, ο ίδιος απαντά στις φήμες: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου», όπως μετέφερε η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» μέσα από συνέντευξή του στην On Time.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός φέρεται να είπε στη Σάσα Σταμάτη: «Είμαι μόνος μου, καραμόνος μου. Δεν έχω καμία σχέση με καμία παρουσιάστρια. Δεν ξέρω πραγματικά τι μου λες. Δεν έχω παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί. Βρείτε μου ποια είναι η παρουσιάστρια που έχω σχέση, για να τη μάθω κι εγώ».

Η πρώτη ανάρτηση του Γιάννη Στάνκογλου μετά τις φήμες


Ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram το βράδυ της Δευτέρας, αφήνωντας μια αιχμή για τις φήμες που κυκλοφορούν. Φωτογραφήθηκε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά του και ανέβασε το στιγμιότυπο στο προφίλ του.

«Οι ΕΡΩΤΕΣ ΜΟΥ…. αυτοί είναι …. στολίσαμε και εμείς….» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News