Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023

Η Αριδαία απέκτησε... «δημόσιες τουαλέτες» - Η ανάρτηση στο facebook που έγινε viral (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση που έγινε... viral:


 

7 σχόλια:

  1. Κάτω από τους κάδους γιατί δεν σκουπίζουν. Όλοι οι κάδοι στην Αριδαία από κάτω είναι γεμάτο σκουπίδια. Σήμερα το πρωί πέρασε τό σκουπίδιαρικο αυτή που ήτανε πίσω άφησαν ένα σορό σκουπίδια στον δρόμο ντροπή τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη η πόλη μια τουαλέτα είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πόλη θέλει ένα ηλεκτροσόκ, αν τα καταφέρει ο νέος δήμαρχος θάνε κατορθωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στην νεα δημοτική αρχή❤️❤️❤️... Ξεκίνησαν κιόλας τα έργα!!!!!❤️❤️❤️🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πραγματικά υπάρχει θέμα με τη βιασύνη των υπαλλήλων καθαριότητας.Οι κάδοι είναι μόνιμα βρώμικοι γύρω γύρω.Ποιός νομίζουν ότι θα τους καθαρίσει? Αυτό δεν υπήρχε παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News