Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Συνέντευξη του Δημάρχου Έδεσσας Γ. Τσεπκεντζή στη μαθητική ηλεκτρονική εφημερίδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας


Με αποκλειστική συνέντευξη του νέου Δημάρχου Έδεσσας κ. Γιάννη Τσεπκεντζή ξεκινά τη λειτουργία της η μαθητική ηλεκτρονική εφημερίδα του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας «ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ».

Η εφημερίδα δημιουργήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του πολιτιστικού προγράμματος δραστηριοτήτων "Δημοσιογράφοι από... τα θρανία". Στη συντακτική ομάδα της εφημερίδας συμμετέχουν 16 μαθητές και μαθήτριες της Α’ και Β’ τάξης του σχολείου μας. Το πρόγραμμα συντονίζουν οι φιλόλογοι καθηγητές κ. Πούτης Ιωάννης και κ. Κουτσουρά Γεωργία.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα φιλοξενείται στην ψηφιακή πλατφόρμα του Schoolpress, η οποία υποστηρίζεται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Η εφημερίδα διαθέτει 15 στήλες και η θεματολογία της είναι ποικίλου περιεχομένου με έμφαση στις δραστηριότητες του σχολείου και σε θέματα που απασχολούν τους μαθητές και την τοπική κοινωνία.

Η συνέντευξη του νέου Δημάρχου με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News