Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

«Ποτάμι» Καρυώτισσας: Το πρώτο «έργο» της νέας δημοτικής αρχής, 3 ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων


Ούτε λεπτό χαμένο: Το πρώτο «έργο» της νέας δημοτικής αρχής, 3 ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων.

Την πρώτη σημαντική παρέμβαση σημείωσε η νέα δημοτική αρχή, ξεκινώντας από το γνωστό στην τοπική κοινωνία «ποτάμι» της Καρυώτισσας.

Η εν λόγω περιοχή καθαρίστηκε και αναδείχθηκε μέσα από πολλούς τόνους μπάζων, λάσπης, καλαμιών, πρασίνου και σκουπιδιών, μόλις 3 ημέρες μετά την ανάληψη καθηκόντων από την δημοτική αρχή, αφού ο ίδιος ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης τόνισε και κατα την ομιλία του στην εκδήλωση της ορκωμοσίας, ότι δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της «περιόδου χάριτος» που δικαιούται θεωρητικά μια νέα διοίκηση. Επίσης σημείωσε ότι θα ζητήσει από τους συνεργάτες του να δουλέψουν σκληρά από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Τον καθαρισμό ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νίκος Κατσαμπέρης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Μεγάλου Αλεξάνδρου Κωνσταντίνο Κεχαγιαδάκη και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ιορδάνη Ταχτατζή.

Το συγκεκριμένο έργο δεν αποτελεί απλά μια ενέργεια αισθητικής βελτίωσης, αλλά και μια παρέμβαση με ουσιαστικό περιβαλλοντικό όφελος. 










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News