Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Τελευταίο αντίο στη 41χρονη Γεωργία, που δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη - Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της (ΒΙΝΤΕΟ)


Βαριά είναι η ατμόσφαιρα στην κηδεία της 41χρονης Γεωργίας, που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Θεσσαλονίκη. Φίλοι και συγγενείς της λένε το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στη Νέα Κρήνη, με τραγική φιγούρα τη 13χρονη κόρη της.

Όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, όταν λίγο πριν τις 11:00 κατέφθασε στον ναό η νεκροφόρα με τη σορό της γυναίκας οι συγγενείς της φώναζαν για τον άδικο χαμό της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 13χρονη παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται από απόσταση, ενώ στον ναό καταφθάνουν συμμαθητές της, ώστε να της σφίξουν το χέρι και να της συμπαρασταθούν.

. .





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News