Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με το AridaiaNews.gr - ΞΕΚΙΝΑΜΕ με το PellaNow.gr


Φίλες και φίλοι,

Αγαπητοί αναγνώστες,

Μετά από παρουσία 14 ετών στο χώρο της ενημέρωσης, όπου βρισκόμαστε αδιαλείπτως στην πρώτη γραμμή της τοπικής ειδησεογραφίας, το aridaianews.gr και η ομάδα του εξελισσόμαστε. Δημιουργούμε μια νέα ιστοσελίδα, που θα λειτουργεί παράλληλα και θα έχει ως στόχο να σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για όλα τα νέα που αφορούν ολόκληρο το Νομό Πέλλας.

Στο ολοκαίνουριο pellanow.gr θα βρίσκετε καθημερινά όλες τις μικρές και μεγάλες ειδήσεις, όλη την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα σε επίπεδο Δήμων και Περιφέρειας, όλα τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν στην Πέλλα, την Ελλάδα και τον Κόσμο, ενώ εξέχουσα θέση θα έχει η δική σας άποψη.

Στόχος μας είναι να δώσουμε έναν «αέρα» ανανέωσης στην τοπική ενημέρωση, δημιουργώντας μια ιστοσελίδα που θα σας κρατάει ενημερωμένους με ένα μόνο «κλικ», το «κλικ» στην ενημέρωση. Άλλωστε, η 14ετής εμπειρία μας, αποτελεί την πιο ισχυρή εγγύηση γι’ αυτό.

Είμαστε βέβαιοι, ότι και αυτό το νέο εγχείρημα, θα το αγαπήσετε και θα το «αγκαλιάσετε», όπως κάνετε όλα αυτά τα χρόνια.

👉 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με το aridaianews.gr

👉 ΞΕΚΙΝΑΜΕ με το PellaNow.gr

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

👥 Η ομάδα μας

aridaianews.gr – pellanow.gr

Επισκεφτείτε το pellanow.gr με ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο facebook με ΚΛΙΚ ΕΔΩ


3 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News