Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Θρήνος στην κηδεία του βρέφους στο Μακροχώρι Ημαθίας - Έδιωξαν τον πατέρα του


Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του βρέφους, που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του στην Ημαθία. Η κηδεία έγινε στον Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Σύμφωνα με τo ρεπορτάζ, δεν τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία, καθώς το παιδί ήταν αβάπτιστο και ο ιερέας διάβασε μία ευχή και στη συνέχεια έγινε η ταφή στο νεκροταφείο του χωριού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πατέρας του βρέφους επιχείρησε να βρεθεί στην κηδεία του, αλλά οι γονείς της 37χρονης και οι λοιποί συγγενείς δεν του το επέτρεψαν και μάλιστα τον υποχρέωσαν να φύγει από την εκκλησία και το νεκροταφείο. Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί, οι οποίοι όμως δε χρειάστηκε να επέμβουν.

Όλοι οι κάτοικοι του χωρίου αδυνατούν ακόμα να πιστέψουν το ειδεχθές έγκλημα που σημειώθηκε στην περιοχή τους, ενώ όλοι κάνουν λόγο για μια κοπέλα που είχε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα τα οποία το τελευταίο χρονικό διάστημα είχαν επιδεινωθεί.

«Άρχισα να τον κυνηγάω»

Μιλώντας στο MEGA, ο παππούς του βρέφους έδωσε τη δική του εκδοχή τα όσα συνέβησαν στην κηδεία.

«Εγώ τον κάλεσα να έρθει στην κηδεία, ως όφειλα. “Θέλεις να έρθεις στην κηδεία;’’ Ήρθε. Μόλις έφτασε στα 30 μέτρα άρχισε να μας βρίζει. “Αλήτες, θα σας…”. Μόλις εγώ τον κυνήγησα, δεν το κρύβω, αλήθεια σου λέω, του έριξα ένα κυνήγι, άμα τον προλάβαινα, θα τον έλιωνα», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News