Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Ελπιδοφόρα «πρώτη» του Ν. Παρούτογλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας: «Σας αντιμετωπίζω όλους με σεβασμό, πάντα πίστευα στη συναίνεση»


Ενωτικός εμφανίστηκε ο νέος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, κατά την πρώτη Συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, εισάγωντάς νέα ήθη στα δημοτικά πράγματα, μετά από μια τετραετία που χαρακτηρίστηκε από την πλήρη αδιαλαξία της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.

Αρχικά, συνεχάρη όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους για την εκλογή τους και τόνισε ότι "έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε, πάντα σε συνεργασία". Και πρόσθεσε: "Τα επόμενα πέντε χρόνια, για να προσφέρουμε στον τόπο μας θα πρέπει να υπάρχουν ευρύτερες συναινέσεις. Διαχρονικά ήμουν υπέρ των συναινέσεων. Ήμουν της λογικής ότι δεν περισσεύει κανείς, όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε σε μια τέτοια προσπάθεια. Εύχομαι λοιπόν, αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο να είναι τόσο ώριμο, ώστε να δώσει λύσεις σε πάρα πολλά προβλήματα που διαχρονικά ταλαιπωρούν τους πολίτες".

Ο κ. Παρούτογλου τόνισε επίσης, ότι "θα κληθούμε όμως να πάρουμε δυστυχώς και σκληρές αποφάσεις και δεν θα είναι η πρώτη φορά. Όλοι μας λοιπόν, θα πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Ευτυχές είναι το γεγονός, ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, είναι πρώην Δήμαρχοι, άρα αυτό σημαίνει ότι έχουν πλήρη εικόνα για τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε".

Τέλος, ο νέος Δήμαρχος δήλωσε τα εξής: "Στη συναίνεση πίστευα πάντα. Έτσι και τώρα σας αντιμετωπίζω όλους με σεβασμό. Είμαστε αποφασισμένοι να διοικήσουμε δίκαια, χωρίς διακρίσεις και χωρίς εξαιρέσεις. Ο σεβασμός στο ρόλο της αντιπολίτευσης και η τόνωση του ρόλου των Προέδρων, είναι οι βασικές προτεραιότητές μας. Είμαι ανοιχτός να συζητήσουμε κάθε θέμα, όπως επίσης πιστεύω ότι τουλάχιστον στα μεγάλα ζητήματα επιβάλλεται η συνεννόηση των τριών επικεφαλής των παρατάξεων. Δε νοείται να λαμβάνουμε μια απόφαση η οποία θα δεσμεύει το Δήμο σε ορίζοντα πέρα της πενταετίας, χωρίς να υπάρχει συνεννόηση. Αυτές είναι οι προθέσεις μου και έτσι σκέφτομαι να διοικήσω".

Ο Νίκος Παρούτογλου έκλεισε την τοποθέτησή του, λέγοντας πως μόλις ολοκληρώσει τις ενημερωτικές συναντήσεις του με τις υπηρεσίες, θα έρθει η ώρα των προγραμματικών δηλώσεων.

Εμείς θα ευχηθούμε να πράξει όλα αυτά για τα οποία έχει δεσμευτεί, γιατί αυτό θα είναι μόνο προς όφελος του τόπου μας. Η κοινωνία έχει ανάγκη από συγκλίσεις και κάθε φωνή που στοχεύει σε αυτός αποτελεί εχέγγυο για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News