Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024

Επίσκεψη της Συντονίστριας του Πρωθυπουργικού Γραφείου Έλενας Σώκου στην Έδεσσα - Την συνόδευσε ο Νίκος Θωμαΐδης (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του αν. Γραμματέα Αγροτικών Φορέων της και στελέχους της ΝΔ Νίκου Θωμαΐδη:

Είχα την τιμή και την χαρά να συνοδεύσω την Συντονίστρια του Πρωθυπουργικού γραφείου στην Θεσσαλονίκη και αγαπημένη φίλη, κα Έλενα Σώκου, κατά την επίσκεψη της στην Έδεσσα, η οποία είχε ως σκοπό, αφενός μεν την γνωριμία της με θεσμικά πρόσωπα της περιοχής, αφετέρου δε την ενημέρωση της για τα σημαντικά τοπικά θέματα που χρίζουν της προσοχής της.

Την ευχαριστώ θερμά για την επίσκεψη αλλά και το θερμό ενδιαφέρον που έδειξε για όλα όσα συζητήθηκαν. Είμαι βέβαιος πως θα συνδράμει κάθε δυνατή υποστηρικτική προσπάθεια προς επίλυση τους.

Το πρόγραμμα επισκέψεων περιελάμβανε, το Δημαρχείο, το γηροκομείο, το Επιμελητήριο, την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης & Αλμωπίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας και τέλος σύσκεψη στελεχών στην ΔΕΕΠ.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News