Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Η ψηφοφορία του Δημοτικού Συμβουλίου έφερε... αναμπουμπούλα στην παράταξη του Χρ. Μπάτση - Ο Δ. Γιάντσης έλαβε περισσότερες ψήφους από τον πρώην Δήμαρχο


Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, στο Δήμο Αλμωπίας, οι διαδικασίες για την εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και την εκλογή της Δημοτικής Επιτροπής, η οποία αντικαθιστά πλέον την Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εξέλεξαν ομόφωνα στο Προεδρείο τους εξής Δημοτικούς Συμβούλους:

Ανέστης Δοβλέτης - Πρόεδρος (από την παράταξη του Δημάρχου Ν. Παρούτογλου)

Πολυξένη Νάνου - Αντιπρόεδρος (από την παράταξη Χρ. Μπάτση)

Στέφανος Αβραμίκας - Γραμματέας (από την παράταξη Δ. Μπίνου)

Αντίστοιχα στην Δημοτική Επιτροπή, στην οποία Πρόεδρος θα είναι είτε ο Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου, είτε κάποιος Αντιδήμαρχος που θα ορίσει, εκλέχθηκαν έπειτα από μυστική ψηφοφορία οι παρακάτω Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Από την παράταξη του Δημάρχου Ν. Παρούτογλου:

Τάσος Θεοδωρίδης (11 ψήφοι - εκλέγεται)

Γιάννης Θεολόγου (11 ψήφοι - εκλέγεται)

Δημήτρης Κωτσόπουλος (11 ψήφοι - εκλέγεται)

Σταυρούλα Λαζάρου (11 ψήφοι - εκλέγεται)

Όλγα Ολλανδέζου (4 ψήφοι)

Γιώργος Σαββίδης (4 ψήφοι)

Θοδωρής Σαμαράς (4 ψήφοι)

Γιώργος Χατζηδημητριάδης (4 ψήφοι)

Από την αντιπολίτευση:

Δημήτρης Γιάντσης (8 ψήφοι - εκλέγεται)

Χρήστος Μπάτσης (6 ψήφοι - εκλέγεται)

Γιάννης Κετικίδης (3 ψήφοι)

Χρήστος Χατζηγιαννίδης (3 ψήφοι)

Αμφισβητούν τον ηγετικό ρόλο του Χρήστου Μπάτση

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι 8 ψήφοι του κ. Γιάντση έναντι των 6 ψήφων του επικεφαλής του συνδυασμού του και πρώην Δημάρχου κ. Μπάτση, έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν, ότι πρόκειται για εσωτερικό μήνυμα της παράταξης προς τον πρώην Δήμαρχο, ο οποίος παρότι θέλει να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχειακό θώκο, δεν φαίνεται να βρίσκει ανταπόκριση από τους συνεργάτες του.

Άλλωστε, από πολύ νωρίς, πριν καν αναλάβει καθήκοντα η νέα Δημοτική Αρχή, στενοί συνεργάτες του κ, Μπάτση εκδήλωναν ενδιαφέρον να ηγηθούν συνδυασμού στις επόμενες εκλογές του 2028.

9 σχόλια:

  1. Ο χρησταρας έχει τελειώσει πολιτικά εδώ και καιρό αλλα αργεί να στροφαρει και να το καταλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το χαμόγελο της κομπρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαντση δεν τον ξέρεις καλα τον προμαχιωτη. Ένα χατηρι να του χαλάσεις θα βγάλει δόντια. Έτσι κάνει αυτός. Δεν κοιτάει ποιος και τι.

      Διαγραφή
    2. αυτος δόντια ο Γιαντσης χαμόγελο και ειναι τοσο ομορφο με τρελλαίνει αυτό το χαμόγελο.

      Διαγραφή
  3. Έτσι είναι Χρήστο. Ότι πράξεις θα εισπράξεις. Είσαι προϊόν αχαριστίας και προέκυψες από αποστασία. Τι περιμένεις; να σε κανακευουν; πλέον δεν έχεις να τους προσφέρεις τίποτα. Ήσουν αναλώσιμος όπως και τόσοι άλλοι. Αργά το κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απορω με ολους τους πρωην ρε παιδια μα τοσο καυλα ειναι αυτη η θεση του Δημαρχου; ρε υπαρχουν τοσοι πολλοι ανθρωποι που ενδιαφεροντε για το καλο της Αλμωπιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γελάνε όλοι μαζί του και αυτός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχει αγωνια ομως να φτιαξει την Αριδαια μητρόπολη...ομως

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News