Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2024

Τελέστηκε ο Αγιασμών των Υδάτων στον ποταμό Λουδία - Ξεναγήθηκε στους χώρους του Ν.Ο.Γ. ο νέος Δήμαρχος Πέλλας Στ. Φουντουκίδης (ΒΙΝΤΕΟ / ΦΩΤΟ)


Η καθιερωμένη τελετή αγιασμού των υδάτων πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά στον Λουδία ποταμό στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ν.Ο.Γ. με κάθε μεγαλοπρέπεια και τιμή.

Ήταν η πρώτη επίσημη εκδήλωση για την νέα χρονιά με τον νέο Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάθη Φουντουκίδη, ο οποίος συνοδευόταν από τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους και τους υποδέχτηκε η Φιλαρμονική του Δήμου Πέλλας η οποία να σημειώσουμε ότι συμμετείχε για πρώτη φορά σε τελετή καθαγιασμού των υδάτων.

Παρών στην τελετή ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Διονύσης Σταμενίτης, οι βουλευτές του νομού κ.κ. Βασιλειάδης, Καρασμάνης και Τζάκρη, πολιτευτές, εκπρόσωποι τοπικών αρχών, υπηρεσιών και πλήθος κόσμου.

Κατά την διάρκεια της ρίψης του Σταυρού, τον οποίο έπεσαν να πιάσουν 3 νεαροί εθελοντές, απελευθερώθηκαν 120 περιστέρια στον ουρανό του ποταμού Λουδία.

Μετά το πέρας της τελετής του καθαγιασμού, ο Δήμαρχος πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της πίτας του Ν.Ο.Γ. ενώ αντάλλαξε ευχές με επισήμους και πολίτες.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γ. κ. Καφετζάκης κατ΄ επιθυμία του Δημάρχου τον ξενάγησε στους χώρους του Ν.Ο.Γ. ενημερώνοντας τον για την κατάσταση των εγκαταστάσεων, τον προγραμματισμό και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που χρειάζονται οι χώροι του ναυτικού ομίλου.

Ο Δήμαρχος συνοδευόμενος και εδώ από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους δεσμεύτηκε για την άμεση επίλυση των τρεχόντων προβλημάτων, ενώ μαζί με την διοίκηση του Ν.Ο.Γ. θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα, όλες εκείνες οι ενέργειες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους φορείς, για την συνολική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων με έργα και παρεμβάσεις.

Μάλιστα κατά την διάρκεια της περιήγησης, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με δύο αθλητές-μέλη της εθνικής ομάδας με καταγωγή από τα Ιωάννινα, οι οποίοι μένουν αυτήν την περίοδο στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Γ. και πραγματοποιούν εδώ την προετοιμασία τους!










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News