Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2024

Καταγγελία Αγροτικών Συλλόγων της Πέλλας για την επίθεση των ΜΑΤ κατά αγροτών


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Α.Σ. "ΕΝΟΤΗΤΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Πέλλας "ΕΝΟΤΗΤΑ" (Μπλόκο Γυψοχωρίου) καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ, εναντίον των συναδέλφων Θεσσαλών αγροτοκτηνοτρόφων που μάχονται για την επιβίωσή τους. Με τους Θεσσαλούς συναδέλφους έχουμε κοινά προβλήματα όπως το υψηλό κόστος καλλιέργειας, οι χαμηλές τιμές στα προϊόντα που παράγουμε, ο άδικος κανονισμός του ΕΛΓΑ, αυτοί όμως επιπλέον έχουν να αντιμετωπίσουν και τα τεράστια προβλήματα που άφησαν πίσω τους οι φονικές πλημμύρες του Σεπτέμβρη. Σήμερα αυτοί που έδωσαν την εντολή στα ΜΑΤ να χτυπήσουν και να ρίξουν τα χημικά, δεν έκαναν τίποτα για να σώσουν τις περιουσίες και τις ζωές του Θεσσαλικού λαού. Σύντομα θα δείξουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΟΜΟΝΟΙΑ"

Ο Αγροτικός Σύλλογος “ΟΜΟΝΟΙΑ” Κρύας Βρύσης καταδικάζει την χωρίς προηγούμενο επίθεση των ΜΑΤ εναντίον των Θεσσαλών αγροτών που είναι στο δρόμο και μάχονται για τα δίκαια αιτήματά τους. Είμαστε στο πλευρό τους για τη μάχη που δίνουν να παραμείνουν στα χωριά τους και στα χωράφια τους, μετά και από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες. Ενώνουμε τη δύναμή μας με τη δική τους, συμμετέχοντας στις αγωνιστικές δράσεις που συντονισμένα δίνουμε οι βιοπαλαιστές αγρότες πανελλαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News