Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση εργασίας του Αντιδημάρχου Π. Τσαρκνιά με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου (ΦΩΤΟ)


Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού Πέτρος Τσαρκνιάς με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αρχαγγέλου Αλμωπίας.

Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Πρόεδρος του χωριού, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα σχολεία του χωριού.

Τόσο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, όσο και ο Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου, δεσμεύτηκαν να βρίσκονται δίπλα στα ζητήματα που προκύπτουν.


 

1 σχόλιο:

  1. Ωραία σειρά έχει και η ιδα τώρα. Είδη έχει συγκροτηθεί ομάδα εργασίας από εκλεγμενους και μη με σκοπό να εργαστούν από κοινού για την ολική μεταμόρφωση του χωριού(σχολείο παλιά εκκλησία είσοδος χωριού κέντρο πολιτισμού. Και άλλα πολλά. Με σκοπό να πάνε την Ιδα ψηλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News