Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Καθιερώνει την «Ημέρα του Κοινού» ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης


Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο Δήμαρχος Πέλλας και ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του Δήμου στα κοινωνικά δίκτυα, την καθιέρωση της "Ημέρας του Κοινού".

Σύμφωνα με αυτό τον "θεσμό", ο Δήμαρχος θα δέχεται πολίτες στις εγκαταστάσεις των πρώην Δήμων Κρύας Βρύσης, Πέλλας, Ν. Μυλοτόπου και Γαλατάδων, για να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, αλλά και να ακούσει από τους ίδιους προτάσεις για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στον τόπο τους.

Ο ίδιος ο Στάθης Φουντουκίδης δήλωσε:

"Ήταν προσωπική μου δέσμευση ότι θα φτιάξουμε έναν Δήμο Πέλλας πιο ανοιχτό και ανθρώπινο, που θα σκύβει στα προβλήματα του πολίτη και εν τέλει θα προσφέρει λύσεις με όσο το δυνατό πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο.

Από σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα για να το πετύχουμε αυτό. Για να λύσεις τα προβλήματα του τόπου, πρέπει πρώτα να τα γνωρίζεις. Είμαστε ένας μεγάλος Δήμος και είναι σημαντικό να είμαστε παρόντες και να παρακολουθούμε από κοντά τα προβλήματα της κάθε περιοχής, της κάθε κοινότητας, της κάθε γειτονιάς".

Ο Δήμαρχος θα ξεκινήσει αυτή τη Παρασκευή 12/01 στο πρώην Δημαρχείο Κρύας Βρύσης και θα συνεχίσει με την εξής σειρά:

- Παρασκευή 19/01 Πέλλα
- Παρασκευή 26/01 Ν. Μυλότοπος
- Παρασκευή 02/02 Γαλατάδες

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος συνεχίζει να δέχεται πολίτες στο γραφείο του εντός του κτιρίου του Δήμου Πέλλας σε καθημερινή βάση ως είθισται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News