Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

Στη μάχη με τα χιόνια ο Δήμος Έδεσσας (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Έδεσσας Βαγγέλη Θωμά:

Δίπλα στο προσωπικό του Δήμου μας για τον καθαρισμό των δρόμων από το χιόνι!

Σήμερα για την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και τον Δήμο μας ήταν μια δύσκολη μέρα, καθώς μετά τις πρώτες πρωινές ώρες υπήρξε έντονη χιονόπτωση σε όλα τα χωριά της Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας και στον δρόμο προς το Χιονοδρομικό καθώς και στα χωριά Άγρας, Βρυττά, Νησί, Καρυδιά και Κερασιά.

Από την πρώτη στιγμή, αφού αξιολογήσαμε την έκτακτη και δύσκολη καιρικά συνθήκη, ξεκινήσαμε με τα δυο εκχιονιστικά και το προσωπικό που διαθέτει ο Δήμος μας καθώς και με την συνδρομή της ιδιωτικής εταιρίας που της έχει ανατεθεί ο αποχιονισμός, να καθαρίσουμε την περιοχή ευθύνης μας. Συνολικά τέσσερα (4) εκχιονιστικά, το μέγιστο στόλο δηλαδή που διαθέτουμε.

Προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το οποίο και πιστεύω ότι καταφέραμε να πετύχουμε. Ευχαριστώ θερμά τον οδηγό του Δήμου μας, τον Γιώργο Τσιλιγιάννη καθώς και τον χειριστή μας, τον Κύρο Μπουκουβάλα!!!

Ευχαριστώ τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή καθώς και τον συνεργάτη του κ. Βασίλη Αδραμιτιανό, με τους οποίους βρισκόμασταν σε διαρκή επικοινωνία για την εξέλιξη του φαινομένου καθώς και για την συνεργασία τους στον αποχιονισμό στην περιοχή ευθύνης τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Πέτρο Περδικάτση και τον Διοικητή της Τροχαίας Έδεσσας κ. Πέτρο Λίτσνη για την συνεχή επικοινωνία και την ενημέρωση που μας παρείχαν για την κατάσταση των δρόμων.

Τέλος, ευχαριστώ τους Προέδρους όλων των κοινοτήτων μας, με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα καθώς και την Αντιδήμαρχο Βεγορίτιδας κ. Μένη Μπόγια.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News