Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024

Πασίγνωστη ηθοποιός απόλαυσε το μπάνιο της στα Λουτρά Πόζαρ (ΦΩΤΟ)


Η Βάσω Γουλιελμάκη έχει τις πιο αυθόρμητες φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι πόζες με μαγιό και η ομοιότητα με την 19χρονη κόρη της.

Η Βάσω Γουλιελμάκη είναι μια από αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της με αρκετές συμμετοχές σε δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Η 53χρονη έχει ενεργή παρουσία στο Instagram όπου δηλώνει καλλιτέχνης, μαμά, συγγραφέας και μεγάλη λάτρης της φύσης.

Μια ματιά στο προφίλ της αρκεί για να πειστείς καθώς η ηθοποιός πραγματοποιεί συχνές αποδράσεις σε προορισμούς με φυσική ομορφιά, πλούσια πανίδα και άγρια ζωή.

H mini απόδραση στα Λουτρά Πόζαρ και το Καϊμακτσαλάν

Πριν από λίγα 24ωρα η ηθοποιός ταξίδεψε στα λουτρά Πόζαρ όπου απόλαυσε τις βόλτες της στην περιοχή. Λίγο αργότερα η ίδια φόρεσε μαγιό και τόλμησε να βουτήξει στους δημοφιλείς καταρράκτες, δημοσιεύοντας αργότερα το στιγμιότυπο στο Instagram.

Η Βάσω Γουλιελμάκη δεν δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για τα μαγευτικά τοπία της Πέλλας, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες. Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στην περιοχή και η χιονόπτωση δεν κατάφεραν να την πτοήσουν, με την ηθοποιό να επισκέπτεται πριν λίγες ώρες τον χιονισμένο Άγιο Αθανάσιο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News