Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Στο ΥΠΑΑΤ αγρότες της Πέλλας - Συναντήθηκαν με Λ. Αυγενάκη και Δ. Σταμενίτη (ΦΩΤΟ)


Δείτε την ανάρτηση του Υφυπουργού και Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ Διονύση Σταμενίτη:

Μαζί με τον Υπουργό Λευτέρης Αυγενάκης υποδεχθήκαμε σήμερα, με μεγάλη χαρά, τους Προέδρους αγροτικών συνεταιρισμών απο την Πέλλα, που δραστηριοποιούνται κυρίως στην δενδροκαλλιέργεια.

Στο επίκεντρο της συνάντησης μας βρέθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς της περιοχής μας ενώ συζητήθηκαν οι πρωτοβουλίες του ΥΠΑΑΤ για τον νέο ΕΛΓΑ και οι παρεμβάσεις για την ορθή λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Ο Υπουργός στάθηκε ιδιαίτερα και στη συνεργασία ΥΠΑΑΤ με την ΕΜΥ για τη δημιουργία του «Αγροτικού 112», καθώς και σειράς παράλληλων υπηρεσιών που θα λειτουργούν ως «προστασία» για τον αγροτικό κόσμο.

Η δενδροκαλλιέργεια κατέχει κομβικό ρόλο στην πρωτογενή παραγωγή, και εμείς ως ηγεσία του ΥΠΑΑΤ με το νέο θεσμικό πλαίσιο του ΕΛΓΑ φιλοδοξούμε να την θωρακίσουμε απέναντι στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργεί η κλιματική κρίση και να δημιουργήσουμε έτσι μεγαλύτερη ασφάλεια στους παραγωγούς.

Στρατηγική επιλογή των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ουσιαστική στήριξη των παραγωγών και η καθιέρωση του πρωτογενούς τομέα ως βασικού πυλώνα του νέου αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας.









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News