Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας ο Γαβριήλ Τεκτερίδης


Ο Γαβριήλ Τεκτερίδης, Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη, εξελέγη ομόφωνα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.

Νέος Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Πέτρος Χατζηηλιάδης από τον συνδυασμό του Στάθη Καστερίδη και Γραμματέας ο Δημήτρης Στεργιούλας από τον συνδυασμό του Γρηγόρη Στάμκου.

Η Δημοτική Επιτροπή

Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής είναι ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης.

Μέλη:

Δόντσης Νικόλαος

Δεντσίδου Πολυξένη

Κατσαμπέρης Νικόλαος

Μάγγος Θεμιστοκλής

Δεληγιαννίδης Κώστας

Δαρδανελιώτη Αναστασία

Ουραηλίδης Θεοδόσης

Κασίδης Στέφανος

Δείτε το βίντεο της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News