Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

Έκτακτα τεχνικά προβλήματα σε απορριμματοφόρα του Δήμου Σκύδρας


Δείτε την ανάρτηση του Αντιδημάρχου Σκύδρας Σάκη Γίτσα:

Ως αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου, καθημερινά επικοινωνώ τηλεφωνικώς και δια ζώσης με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και με τους δημότες, εξηγώντας τους τους λόγους που η κατάσταση της καθαριότητας στον Δήμο μας έχει αυτήν την εικόνα τις τελευταίες μέρες.

Θέλω να ενημερώσω και από αυτό το μεσο τον κόσμο ότι το τελευταίο διάστημα βρεθήκαμε να αντιμετωπίζουμε έκτακτα τεχνικά προβλήματα σε απορριμματοφόρα του Δήμου, τα οποία συνέπεσαν με τις αργίες και καθυστέρησαν την επίλυσή τους.

Παρ' όλα αυτά, αντιδράσαμε όσο το δυνατό γρηγορότερα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει αποκατασταθεί η εικόνα της καθαριότητας στο Δήμο μας.

Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους υπαλλήλους της καθαριότητας για τον ζήλο και την εργατικότητα τους και τους συμπολίτες μας για το ενδιαφέρον και την κατανόησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News