Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Ευχαριστήριο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών


Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών εκφράζει τις ευχαριστίες του για την πρωτοβουλία της κας Αντωνίας Παπαδοπούλου και της ομάδας Small Steps να προσκαλέσει μέσω των κοινωνικών δικτύων τους συμπολίτες μας, να προσφέρουν δώρα και γλυκά, ώστε να δοθούν στα παιδιά του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της ενορίας μας, που οι οικογένειές τους αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Θα θέλαμε να επαινέσουμε την πράξη σας αυτή και ταυτόχρονα να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στην οργάνωση όλου αυτού του εγχειρήματος, αλλά και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και προσέφεραν δώρα και γλυκά για τα παιδιά.

Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να δίνει πλούσια την ευλογία Του σε όλους με υγεία και κάθε πνευματική πρόοδο. Ευλογημένο το Νέο έτος!

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News