Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

«Ημέρα του Κοινού» στην Δ.Ε. Πέλλας: Συνεχίζεται με επιτυχία η πρωτοβουλία του Δημάρχου Πέλλας Στ. Φουντουκίδη (ΦΩΤΟ)


Η καθιερωμένη πλέον ημέρα του πολίτη για τον Δημαρχο Πελλας αυτήν την εβδομάδα περιελάμβανε επισκεψη ( έκτακτος χθες Πεμπτη) στην Δ.Ε. Πελλας και στο κτήριο του πρωην δημαρχείου Πελλας όπου ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκιδης δέχτηκε πολίτες από την ευρύτερη περιοχή! Με ιδιαίτερη ικανοποίηση για την νεα αυτη πρωτοβουλια του Δημάρχου, οι πολίτες είδαν τον Δημαρχο στον τόπο τους, του ευχήθηκαν καταρχην καλή θητεία για τα νέα του καθήκοντα και του κατέθεσαν προβλήματα αλλά και προτάσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν τους οικισμούς της Δ.Ε. Πελλας!

Ο Δήμαρχος συνοδευονενος απο τον Πεοεδρο της Δ.Κ. Πελλας Μαρκοπουλο Δημητρη, την Αντιδημαρχο Δ.Ε. Πελλας Μερεμητζακη Φροσω καθως και την Αντιδημαρχο Δ. Ε. Γιαννιτσων κ. Θεοδωριδου Ευη αλλα και τους συνεργάτες του κατέγραψε όλα τα αιτήματα των Πολιτών! Πριν την επίσκεψη στο Δημαρχείο επισκέφτηκε τον Αρχαιολογικό χώρο ενώ επισκέφτηκε και το υπηρεσιακό προσωπικό που εδρεύει στο κτήριο του Δημαρχείου Πελλας!

Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μερεμητσακη Φροσω (Δ.Ε. Πελλας Πολιτισμού και Τουρισμου) και η κ. Θεοδωρίδου Εύη (Δ.Ε. Γιαννιτσων) εποσκεφτηκαν στην Δ. Κ. Πελλας τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου, του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών για την καταγραφή και διαπιστωση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα κτήρια συνομιλοντας και με το προσωπικό αλλά και με εκποσωπους τοπικών Συλλογών για την χρήση των κτηρίων τα προβλήματα και τις προοπτικές τους ώστε να παρουν και πάλι "ζωη" χρησιμοποιώντας τα δημιουργικά για την τοπική κοινωνία!










 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News