Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Οι CΗΕF του Δ.ΙΕΚ Αριδαίας «έντυσαν» γευστικά τις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Άγιο Αθανάσιο Αψάλου (ΦΩΤΟ)


Το Δ.ΙΕΚ Αριδαίας τίμησε με την παρουσία του τον Τοπικό Πολιούχο της Αψάλου, Αγ. Αθανάσιο και παραβρέθηκε με το τμήμα ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF), συνοδευόμενοι από τον εκπαιδευτή τους κο Λαζαρίδη Ευστάθιο, στον Πανηγυρικό Εσπερινό της 17 η Ιανουαρίου 2024, μετά το πέρας του οποίου παρασκεύασε και κέρασε εδέσματα στους παρευρισκόμενους.

Πλήθος κόσμου από την Άψαλο αλλά και τις γειτονικές περιοχές της Αλμωπίας παρευρέθηκε για να τιμήσει τον Πολιούχο Άγιο και γεύτηκε τα εδέσματα δίνοντας συγχαρητήρια στους καταρτιζόμενους.

Το Δήμοσιο ΙΕΚ Αριδαίας ευχαριστεί τον πάτερ Ιωάννη για την πρόσκληση και εύχεται στο όμορφο και αγαπημένο χωριό της Αψάλου, Χρόνια Πολλά , με υγειά και ευλογία.

Με εκτίμηση,

ο Διευθυντής, η διοίκηση και το προσωπικό του Δ.ΙΕΚ Αριδαίας






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News