Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Συνεδριάζει με 6 θέματα η Δημοτική Επιτροπή του Δήμου Πέλλας


Καλείστε, όπως προσέλθετε σε συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Πέλλας, Χατζηδημητρίου & Εθνικής Αντίστασης γωνία, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε., στον 2ο όροφο, την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 13:00', για λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.3852/2010.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Υποβολή κατάστασης υλοποίησης του προϋπολογισμού Γ' τριμήνου, οικονομικού έτους 2023 του Δήμου Πέλλας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας

2. Έγκριση ή μη αιτήματος για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης τελειόφοιτου πανεπιστημίου

3. Έγκριση ή μη αιτήματος για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης τελειόφοιτου πανεπιστημίου

4. Έγκριση ή μη αιτήματος για πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης τελειόφοιτου πανεπιστημίου

5. Έγκρισή ή μη άδειας Στιγμιαίας Χρήσης Κοινόχρηστου χώρου για είσοδο-έξοδο οχημάτων στο χώρο της εγκατάστασης «ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ-ΛΙΠΑΝΤΗΡΙΟ» του Φ. Κ.

6. Έγκρισή ή μη άδειας εργασιών και Στιγμιαίας Χρήσης Κοινόχρηστου χώρου (πεζοδρομίου) για είσοδο-έξοδο οχημάτων στον κλειστό χώρο στάθμευσης της οικοδομής που βρίσκεται στο Ο.Τ. 91β στην οδό Δ & Μ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (Αρ.23) στα Γιαννιτσά

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.

ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News