Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

Επίσκεψη του Δημάρχου Πέλλας Στ. Φουντουκίδη στην Κρύα Βρύση - Συναντήσεις με συνεργάτες, φορείς, πολίτες και μαθητές (ΦΩΤΟ)


Ημέρα κοινού σήμερα Παρασκευή και το πρόγραμμα του Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη είχε την επίσκεψη στην Κρύα Βρύση όπου συναντήθηκε με πολίτες και φορείς παρουσία του Αντιδημάρχου Νέας Γενιάς της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης κ. Κουπτσίδη Θεόφιλο και του Προέδρου της Δ.Κ. Κώστα Βασιλειάδη.

Ο Δήμαρχος επιθεώρησε τις εργασίες ελαιοχρωματισμού που έγιναν στο κτήριο του δημαρχείου (σημειωτέον ότι είχε να βαφτεί από το 2006), αλλά και παρεμβάσεις που έγιναν στον πεζόδρομο και στην κεντρική πλατεία.


Αργότερα συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Παπαδόπουλο Γιώργο και την Ταμία κ. Τογρουζίδου Μαρία, οι οποίοι ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για την πορεία της προετοιμασίας του φετινού μεγάλου επετειακού Καρναβαλιού αλλά και για θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο της Κρύας Βρύσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News