Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

Επίσκεψη του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Π.Ε. Πέλλας στον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου ΠΕ Πέλλας με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη όπου συζητήθηκαν φλέγοντα θέματα που αφορούν τη κοινωνία του Δήμου μας.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, από τη πλευρά μας αφού ευχηθήκαμε στον νέο Δήμαρχο κάθε επιτυχία στα καθήκοντα του, αναφερθήκαμε σε βασικά θέματα που αφορούν τους εργαζομένους της περιοχής, την ανάγκη σχεδιασμού και αναδιοργάνωσης των υποδομών με αποτέλεσμα τη δημιουργία θέσεων εργασίας (όπως ο προαστιακός σιδηρόδρομος, η έξοδος στην Εγνατία, η προσπάθεια σύστασης γεωργικής σχολής στον ΕΘΙΑΓΕ στην Παραλίμνη), τη στήριξη και τη στελέχωση του νοσοκομείου Γιαννιτσών, την διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των κοινωνικών αγαθών όπως το νερό, την μετατροπή σχέσεις εργασίας όσων καλύπτουν πάγιες ανάγκες στον Δήμο από ορισμένοι σε αορίστου χρόνου (πχ καθαρίστριες σχολίων), τον επαναπροσδιορισμός της σχέσης της Δημοτικής αρχής με τους θεσμούς, τονίζοντας ότι μπορεί να θεωρεί το Εργατικό Κέντρο κοινωνικό εταίρο της δημοτικής αρχής, και με διάθεση για παράλληλη ανάληψη πρωτοβουλιών προς την κατεύθυνση για την μείωση της ανεργίας στην περιοχή μας και μίας σειράς από θέματα για την αναβάθμιση της Πέλλας και της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών της.


Η συνάντηση έγινε σε κλίμα συνεργασίας και με διάθεση από τον Δήμαρχο να εφαρμοστούν άμεσα πρακτικές λύσεις για ζητήματα που καταθέσαμε με στόχο τη καλή συνεργασία και επικοινωνία του Δήμου με τους εκπροσώπους όλων των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα στην Πέλλα που εκπροσωπεί το εργατικό κέντρο.

Για την διοίκηση του ΕΚ ΠΕΠ

Η πρόεδρος

Ζουρνατζίδου Θεανώ

Ο γεν. γραμματέας

Χρυσογωνίδης Σαράντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News