Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024

Καραβάτου ‑ Μπακοδήμου: Δάκρια συγκίνησης στον τηλεοπτικό αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Η Κατερίνα Καραβάτου συγκινήθηκε μιλώντας για τους γονείς της, που έχουν φύγει από τη ζωή. Η παρουσιάστρια του «My Style Rocks» ήταν καλεσμένη στο «Γεια σου» το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και όταν έκανε μια αναφορά στους γονείς της, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Εμένα μου πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να συμμαζέψω τα πράγματά τους. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης.

Στην αρχή απέφευγα να ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη ή όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μην μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι» είπε η παρουσιάστρια που συγκίνησε και τη Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ξέσπασε και εκείνη σε δάκρυα. Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε σε ένα αρχείο της μητέρας της, που βρήκε μετά από χρόνια.

«Πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου αλλιώς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα» περιέγραψε και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι ο χρόνος θα με βοηθούσε αλλά, αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έχω ακόμη τις επαφές τους στο κινητό μου, 'μανούλα" και "μπαμπάκας". Καμιά φορά πατιέται κάτι κατά λάθος, εκεί είναι το δύσκολο» τόνισε.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News