Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2024: Παρακολουθήστε LIVE την μεγάλη παρέλαση | AridaiaNews.gr - PellaNow.gr


Το AridaiaNews.gr και το PellaNow.gr φέρνουν το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2024 σε κάθε σπίτι, με ζωντανή μετάδοση της μεγάλης καρναβαλικής παρέλασης.

Το Σάββατο 16 Μαρτίου, από τις 18:00, απολαύστε απευθείας σε οποιαδήποτε συσκευή, την μαγεία, τα χρώματα και τον ενθουσιασμό της μεγάλης αυτής αποκριάτικης διοργάνωσης που αναβιώνει ξανά φέτος μετά από αρκετά χρόνια.

Παρακολουθήστε LIVE:

14 σχόλια:

  1. Αυτό που θα κάνετε σήμερα λέγεται ντροπή
    Ντροπή σας μεγάλη σας ντροπή για αυτό που θα κάνετε σήμερα. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο μόνο αυτό ντροπή. Πέθανανε δύο νέα παλικάρια και ό ένας χαροπαλευη Με τόν θάνατο και εσείς σήμερα θα γλεντατε. Τί σοει άνθρωποι είστε εσείς αυτή είναι η εβεστεισια πού έχετε για τά παιδιά;;;;; Εγώ λέω να μην το κάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλώς ή κακώς η ζωή συνεχίζεται αν ήταν έτσι κάθε μέρα κάποιος πεθαίνει να κάτσουμε όλοι σπίτι λοιπόν?? Από πότε ζυγίζουμε μια ζωή σε σχέση με την ηλικία?? Μεγάλος ή μικρός ο πόνος είναι πόνος.... Όποιος δεν θέλει κάθεται σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήταν παραμονές εκλογών σε τόσο άσχημες δυσμενείς συνθήκες με πένθος όλη την ανατολική Αλμωπία θα τολμούσε κάνεις να κάνει καρναβάλι;;;Ενσυναίσθηση μηδέν.

      Διαγραφή
  3. Σε όποιον Θεό κι αν πιστεύετε σας βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε κανενα, αν υπηρχε δεν θα επερνε τα παλληκαρια

      Διαγραφή
    2. δεν φταιει ο Θεος για την ανθρωπινη βλακεια μας ....

      Διαγραφή
  4. Όλοι η Αλμωπία θρηνεί τα 2 παιδιά που έφυγαν τόσο άδικα κ νωρίς από την ζωη... Κ άλλο ένα που είναι ακόμα στο νοσοκομείο... Οι αρμόδιοι που ψήφισαν να γίνει το καρναβάλι στην Αριδαία με τι καρδιά το έκαναν, μάλλον δεν θα έχουν... Γτ τους ενδιαφέρει περισσότερο το χρήμα από την ανθρώπινη ζωή... Γτ εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε στο οικογενειακό περιβάλλον των παιδιών φίλοι, συγγενείς, δάσκαλοι, χωριανοί, καθηγητές κτλ. έχουμε χάσει την γη κάτω από τα πόδια μας τα τελευταία 24 ώρα... Αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον κάθε έναν από αυτούς που ψήφισαν το ναι... Κ τότε το ίδιο θα έκαναν ήθελα να ήξερα;;;; Εύχομαι μόνο η φωτιά που καίει αυτή την στιγμή αυτά τα τρία σπίτια αυτών των παιδιών να μην χρειαστεί να κάψει κ τα δικά τους κ να μην χρειαστεί να ζήσουν αυτό που ζούν κ θα ζούν αυτοί οι γονείς για πολλά χρόνια ακόμα... Λίγο τσίπα κ ανθρωπιά δεν βλάπτει... Ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ντράπηκε και η ντροπή γι'αυτό και στην Αλμωπία δεν την συναντάς ποτέ και πουθενά ο τελευταίος να σβήσει το φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σταμάτα επιτέλους να γράφεις, ελεος, θεωρείς οτι ειναι σωστό αυτό που κάνεις;

      Διαγραφή
  6. Καταρχάς φυσικά και είναι λυπηρό αυτό που συνέβη με τα παιδια.. αλλά ας σκεφτούμε ότι εάν η αριδαια έπρεπε να θρινησει για τα παιδιά δεν θα έπρεπε να λειτουργήσουν ούτε και τα μαγαζιά πράγμα το οποίο είναι αδύνατο.. οπότε και το καρναβάλι να μη γινόταν ο κόσμος πάλι θα έβγαινε και πάλι θα διασκέδαζε.. απ ότι είδα η αριδαια βούλιαξε από κόσμο δεν νομίζω να έβαλε κανένας σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό για να πάει στο καρναβάλι .Καλό είναι να κρίνουμε απ όλες τις μεριές ενός θέματος και πάλι δεν συζητώ για τον πόνο των οικογενειών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω, πολύ κρίμα και άδικο αυτό που έγινε, η φωτιά καίει εκεί πού πέφτει και αν σέβεστε αυτά τα παιδιά σταματήστε αυτό που κάνετε και κατηγορείται γιατί με αυτό που κάνετε πατάτε στα πτώματα των παιδιών, μην κρίνεις για να μήν κριθεις, μόνο ένας θα μας κρίνει όλους όταν έρθει αυτήν η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταρχάς σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν λόγια γι αυτό το δυστύχημα που συνέβη.. καλώς ή κακώς όμως εάν έπρεπε να θρινησει η αριδαια θα έπρεπε να μην ανοίξουν ούτε τα μαγαζιά πράμα το οποίο είναι απίθανο.. είτε γινόταν το καρναβάλι είτε δε γινόταν ο κόσμος πάλι θα έβγαινε και πάλι θα διασκέδαζε.. δε νομίζω κανένας να έβαλε σε κανέναν το μαχαίρι στο λαιμό για να πάει στο καρναβάλι και απ ότι είδα η αριδαια βούλιαξε από κόσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News