Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Θα βουλιάξει από κόσμο η Αλμωπία το τριήμερο - Πάνω από 90% οι κρατήσεις


Κοσμοσυρροή αναμένεται στην περιοχή της Αλμωπίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Τα Λουτρά Πόζαρ ως ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των τουριστών στην βόρεια Ελλάδα, αλλά και το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι που αναβιώνει ξανά μετά από 8 χρόνια, λειτουργούν ως κράχτες, με αποτέλεσμα η πληρότητα σε ξενοδοχεία και διαφορά αλλά καταλύματα, όχι μόνο κοντά στην Λουτρόπολη, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας, να ξεπερνάει το 90%.

Η οικονομική τόνωση της περιοχή μας θα είναι μεγάλη και σίγουρα οι επισκέπτες θα φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

4 σχόλια:

  1. Αληθεια τώρα πιστεύετε ο,τι λογο καρναβαλιού εχει 90% πληρώτητα? Ακομη δν εχετε καταλαβει ο,τι ξενος κοσμος ερχεται για ξεκουραση και χαλαρωση οχι να παρταρει.Ζητημα αν το 5% του ετησιου τουρισμου παει Αριδαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα
    90% πληρότητα και σημασία καμιά δεν έχει ο λόγος για τον οποίο έρχονται οι επισκέπτες. Σημασία έχει να φεύγουν ευχαριστημένοι για να έρχονται συνέχεια και περισσότεροι.
    Σίγουρα, κάποιοι από αυτούς θα έρθουν και στην Αριδαια. Για να έρθουν περισσότεροι, θα πρέπει να γίνει και η Αριδαια περισσότερο «ελκυστική!». Να προσφέρει στον επισκέπτη ποιοτικές υπηρεσίες και διεξόδους διασκέδασης , πέρα από την εστίαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News