Σάββατο 23 Μαρτίου 2024

Ο Δήμος Πέλλας συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»


«Ώρα της Γης»: «Φέτος, ας αφιερώσουμε μία ώρα για τον πλανήτη και τα δάση μας»

Σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου και συγκεκριμένα απο 8.30 μμ έως 9.30 μμ συμμετέχουμε ως Δήμος Πέλλας μαζί με εκατομμύρια πολίτες, αλλά και εκατοντάδες φορείς και επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο στην δράση «Ώρα της Γης», ενώνοντας τις φωνές μας για την προστασία του πλανήτη μας, σβήνοντας συμβολικά τα φώτα για μία ώρα.

Μετά από μία χρονιά που χαρακτηρίστηκε ως η θερμότερη παγκοσμίως και με την αποτίμηση των καμένων εκτάσεων στην Ελλάδα για το 2023 να αγγίζει τα 1,7 εκατ. στρέμματα, η φετινή «Ώρα της Γης» στη χώρα μας δεν θα μπορούσε παρά να εστιάζει στα δάση και στην επιτακτική ανάγκη προστασίας τους.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να θυμηθούν την τεράστια αξία που έχουν για τη ζωή μας τα δασικά οικοσυστήματα, να ενημερωθούν για τις απειλές που δέχονται, αλλά και να συμβάλλουν ενεργά στην προστασία τους.

1 σχόλιο:

  1. Καλα.Κάντε υπερκατανάλωση 364 μέρες το χρόνο και θα σώσετε τον κόσμο με μία ώρα το χρόνο.Να σας χαίρονται οι επόμενες γενιές που θα τις σώσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News