Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Τάσο Κωστή: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του


Όπως μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, έφυγε πριν από λίγες ημέρες από τη ζωή η πολυαγαπημένη σύζυγος του ηθοποιού Τάσου Κωστή, η οποία τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Τάσος Κωστής και η σύζυγός του ήταν μαζί 44 χρόνια.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για την δική του περιπέτεια υγείας με τον καρκίνο, την ίασή του και τη συμπαράστασή του από τη σύζυγό του, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί ότι και η ίδια έδινε μάχη με τον καρκίνο.

«Έπαθε η γυναίκα μου το ίδιο πράγμα και το παλεύουμε. Αυτό μας έτυχε και οφείλουμε να παλέψουμε. Δεν τα παρατάμε. Είναι πιο δύσκολο από την έξω μεριά. Όταν είσαι πάσχων, βγαίνεις από τα χειρουργεία και δεν καταλαβαίνεις τίποτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News