Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Καρναβαλοποδηλατοδρομία: Η Έδεσσα είναι φιλικός στα ποδήλατα προορισμός (ΦΩΤΟ)


Δεκάδες ποδηλάτες έστειλαν το δικό τους πράσινο-οικολογικό μήνυμα με μια μοναδική καρναβαλοποδηλατοδρομία στους δρόμους της Έδεσσας, σφυρίζοντας και μεταφέροντας το Εδεσσαϊκό Καρναβάλι με τους… δύο τροχούς με την αμέριστη συμπαράσταση της Τροχαίας Έδεσσας.

Στην εκδήλωση συμμετείχε ο ποδηλατικός σύλλογος «Αερωπός» και πολλοί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες από την πόλη, την περιοχή αλλά και επισκέπτες.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν και οι τυμπανιστές «Κάρανος» ενώ ιδιαίτερη ήταν η στιγμή όταν τα τύμπανα αναπαρήγαγαν τους χτύπους της καρδιάς του ποδηλάτη… στην ανηφόρα… την κατηφόρα αλλά και τον τερματισμό.

Κληρώθηκαν μπλουζάκια, δώρα και ένα ποδήλατο από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Συγκινητική η στιγμή που η μικρή Μαρία «με τα Κίτρινα» κέρδισε το κίτρινο ποδήλατο, το πρώτο της ποδήλατο όπως μας είπε…

Όλοι ευχήθηκαν και του χρόνου περισσότεροι ποδηλάτες στους δρόμους μιας πόλης που θέλει να είναι φιλική στο ποδήλατο έχοντας το σήμα BIKEFRIENDLY Προορισμός κάτι που τόνισε και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ.Ελένη Λαζάρου.

Οι εκδηλώσεις του πλούσιου φετινού προγράμματος σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε ένα σύγχρονο, σατυρικό, παραδοσιακό Εδεσσαϊκό Καρναβάλι, στην Έδεσσα & την Βεγορίτιδα, την περίοδο 7-18 Μαρτίου και να συντονιστείτε στους ρυθμούς της Εδεσσαϊκής Αποκριάς!









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News