Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Επιχείρηση «σκούπα» από τον Δήμο Πέλλας στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών - Αυστηρή προειδοποίηση σε κατοίκους και επιχειρήσεις


Σας παρακαλούμε όπως απομακρύνετε οποιαδήποτε αντικείμενα (διακοσμητικά κλπ, τα οποία βρίσκονται σε αχρηστία) που έχετε τυχόν αποθηκεύσει στον χώρο του κεντρικού πεζόδρομου και στις καθέτους αυτού, καθώς έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανάπλασης στην ευρύτερη περιοχή του πεζόδρομου Γιαννιτσών.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα η υπηρεσία καθαριότητας Δήμου Πέλλας θα τα απομακρύνει χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Το ωράριο φορτοεκφόρτωσης εντός του πεζόδρομου έχει ψηφιστεί και ισχύει ως εξής: 06:00-10:00 & 14:30-16:30 σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. 442/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.

Τα οφέλη ενός πεζόδρομου είναι πολλαπλά και εξίσου σημαντικά για όλους τους κατοίκους – επιχειρηματίες και επισκέπτες της πόλης μας.

Ας βοηθήσουμε λοιπόν να αναβαθμιστεί η αισθητική αλλά και να λειτουργήσει ο πεζόδρομος προς όφελος των πολιτών.


 

1 σχόλιο:

  1. Και άργησαν πολύ.Όχι κατάχρηση .Ας μην γίνουμε οι πόλεις του καφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News