Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024

Ο Λάκης Βασιλειάδης στην Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της Μεραρχίας Έδεσσας (ΦΩΤΟ)


Ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας Λάκης Βασιλειάδης παρευρέθηκε στην τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Ελασσών») με έδρα την Έδεσσα. Τα καθήκοντα του νέου Διοικητή αναλαμβάνει ο Υποστράτηγος Αθανάσιος Κοντός, ο οποίος διαδέχεται τον Υποστράτηγο Άρη Ηλιόπουλο.

Μεταξύ των προσκεκλημένων παραβρέθηκε και ο παλαιότερος Διοικητής της Μεραρχίας και νυν Διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, με τον οποίο ο Βουλευτής είχε μια παραγωγική συζήτηση για τις διεθνείς εξελίξεις και την αμυντική πολιτική.

Ο Βουλευτής μετά την τελετή δήλωσε ότι «η Μεραρχία αποτελεί έναν σημαντικό πυρήνα της περιοχής μας και συμβάλει ενεργά στην τοπική κοινότητα». Επιπλέον, ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντα του νέου Διοικητή της Μεραρχίας και μετέφερε την πρόθεσή του για μια παραγωγική συνεργασία.








 

2 σχόλια:

  1. Όλα αυτά τα παράσημα που έχουν οι αξιωματικοί στις στολές τους πώς τα απέκτησαν; Σε ποιον πόλεμο; του σαράντα; της Κορέας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε να κάνουμε τότε μερικούς πολέμους να τα δικαιολογήσουν. Συμφωνείς ξεφτέρι;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News