Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Λουτρά Πόζαρ: Έξι νέες δίμηνες προσλήψεις - Δείτε τα ονόματα


Δείτε τα ονόματα:



14 σχόλια:

  1. Νίκο την καλύτερη επιλογή έκανες για το Στέργιο κρατατο γερά είναι ο καλύτερος και με διαφορά. Ο μόνος που μπορεί να χειριστή καταστάσεις εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε τη να χειριστεί δηλαδή ένας απλός φύλακας είναι που θα τον στείλουμε στην Ουκρανία να πολεμήσει;ρε μπούφοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίλα όμορφα καθόλου μπούφοι δεν ήμαστε. Θέλει τρόπους συμπεριφοράς εκεί πέρα. Καθημερινά κάθε λογής άνθρωπο και επισκέπτης έρχεται. Πρέπει να συνεννοηθείς ακόμη και τον ποιο περίεργο. Είναι φύλακας ναι όμως ο επισκέπτης όταν σου κάνει μια ερώτηση πρέπει να έχεις τρόπο να απαντήσεις. Κάποια περιστατικά κλέψειες, ζημιές πρέπει να τα χειριστείς γιαυτό αν δεν έχεις γνώση στο συγκεκριμένο χώρο μην μιλάς έξω από το χορό. Αν δεν έχεις δουλέψει να δεις.

      Διαγραφή
  3. Γιατί σε κούρασα.; Αν δεν έχεις ιδέα μην μιλάς και δεν είμαι ο μόνος που το λέω ότι αξίζει. Αφού αυτή είναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλη μια προεκλογικη - μετεκλογικη υποσχεση και συνεχιζουμε!!!
    Μεγαλο γλεντι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Εδώ Στέργιος, εκεί Στέργιος
    Στέργιος απάν’ στην αγριδιά
    Κατέβα Στέργιο μ’, κατέβα τζάνεμ
    να σε παντρέψουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΑΛΑΝΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο παρουτογλου διόρισε παρουτογλου Και ο τζεκος διόρισε την τζεκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι το παλικάρι από το Πόζαρ που μετραγε τα δυμηνα και εσκουζε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω ειναι..και δεν εσκουζε..μετρουσε..οταν θα χεις χρονο..ανεβα μια βολτα και δες οτι αυτοι που μπαινουν τωρα..ειναι εκει καθε μερα..και δουλευουν..σε αντιθεση με παρα πολλους..πολλες που δεν πατουσαν καν το ποδαρι τους..και απλα περναν το μηνιατικο..και οταν κλεισει η χρονια κανε τον απολογησμο..και φυσικα και το τι κανουν..σε ενα διμηνο γιναν οσα δ εγιναν 4 χρονια..τα αυτονοητα..τλπ..βιαζεσαι.!!

      Διαγραφή
  9. 4 σεκιούριτι...α μπρε ο Κοσμάς μόνος του τόσα χρόνια..τώρα τα σεκιούριτι έχουν όλα τα απαραίτητα προσόντα..αγγλικά κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News