Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι επέστρεψε και... ήρθε για να μείνει! (ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ)


Με πάνω από 30 γκρουπάκια, αστείρευτο κέφι και ζωντάνια, δυνατή μουσική και πολλά χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2024.

Η επιστροφή του μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια, αποτέλεσε εκ του αποτελέσματος ένα πολύ δυνατό γεγονός, το οποίο έγινε δεκτό με μεγάλη θέρμη από τον κόσμο της Αλμωπίας.

Οι καρναβαλιστές με τα ευφάνταστα άρματα χάρισαν ένα μοναδικό θέαμα, μέσα από τα ευρηματικά θέματα που επέλεξαν, αλλά κυρίως μέσα από τη ζωντάνια και τον ξέφρενο χορό τους.

Ο κεντρικός πεζόδρομος της Αριδαίας και όλο το κέντρο "βούλιαξε" από κόσμο, ενώ η πόλη κινήθηκε όλο το βράδυ σε αποκριάτικους ρυθμούς.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου με τον σύντομο χαιρετισμό του κήρυξε την έναρξη της παρέλασης, σημειώνοντας ότι στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να ενώσει και όχι να διχάσει. Παράλληλα, σημείωσε ότι το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι θα γίνει θεσμός.

Η μεγάλη αυτή διοργάνωση, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και δυσάρεστα ευτράπελα και όλα πήγαν καλά.

Και του χρόνου με υγεία!

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα παρασκήνια ΕΔΩ

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την παρέλαση ΕΔΩ

 

2 σχόλια:

  1. Δήμαρχε δήμαρχε... δάσκαλε που εδιδασκες και λόγο δεν εκρατησες! Έτσι λοιπόν είναι τα λόγια που βγήκαν από το στόμα σου ότι όλοι η αλμωπια είναι συγκλονισμενη? Και ότι εσύ είσαι επίσης συγκλονισμενος? Μην λες λόγια που δεν τα αισθάνεσαι κ δεν τιμάς! Όλοι παρακαλεσαμε μα το αναβάλλεις... αλλά εσύ απτόητος το συνεχίσει πάρα τα κροκοδειλια δάκρυα συμπαραστασης! Είσαι κατώτερος των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News