Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Καρναβάλι με βροχή και χαλάζι στη Σκύδρα - Κι όμως, η πόλη «βούλιαξε» απ' τον κόσμο κι όχι απ' τα νερά


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Και με βροχή και με χαλάζι, το ΣΚΥΔΡΑΪΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ήταν εδώ, ζωντανό, δυνατό, με ψυχή, με ένταση με χορό, με τραγούδι!! Εμείς ούτως ή άλλως είμαστε για τα δύσκολα..δεν μας χαρίστηκε τίποτε και ποτέ! Για πρώτη φορά σε καρναβάλι της Σκύδρας, βροχή και χαλάζι... κι όμως με μία ολιγόλεπτη διακοπή η καρναβαλική παρέλαση συνεχίστηκε κανονικότατα!

Η πόλη μας βούλιαξε πάλι από κόσμο που ήρθε από παντού... Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Αθήνα, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Αριδαία, Βέροια κλπ. Τα μαγαζιά μας επίσης γέμισαν από κόσμο. Η διεξαγωγή του καρναβαλιού υπό συνθήκες βροχής και χαλαζιού αποδεικνύει την άρτια διοργάνωση του!

Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους που σημειωτέον το χάρηκαν από τη ψυχή τους, σε συλλόγους, στα καταστήματα μας και σε όλον τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν! Θερμές ευχαριστίες στη Σόνια Τουμανίδου, άψογη και καταπληκτική! Φυσικά στην Ιωάννα Βέργου, σε όλους τους αντιδημάρχους, στους συμβούλους μου, τους προέδρους, τον πρόεδρο της Σκύδρας Κώστα Τερζίδη, τα μέλη του Τ. Σ. Σκύδρας, Βασίλη Βλάχο, Άκη Αντωνιάδη, την Ράνια τη Λεκάκη και τη Σοφία Σαμαρτζίδου!

Μη ξεχνάτε! Αύριο Καθατά Δευτέρα, γιορτάζουμε τα κούλουμα και πάλι μαζί, καθώς ο Δήμος Σκύδρας, στρώνει το σαρακοστιανό τραπέζι σε όλους τους δημότες και επισκέπτες μας!

Χρόνια πολλά! Καλή Σαρακοστή!

Υ.Γ. Στα 10 χρόνια της δημοτικής αρχής μας, πρώτη φορά βρέχει και ρίχνει χαλάζι στο καρναβάλι μας..... γιατί άραγε;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News