Κυριακή 17 Μαρτίου 2024

Εκτροπή οχήματος στην Ε.Ο. Αριδαίας - Εξαπλατάνου με έναν τραυματία


Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Επαρχιακή Οδό Αριδαίας - Εξαπλατάνου, κοντά στην διασταύρωση του Ριζοχωρίου.

Συγκεκριμένα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του και αυτό βρέθηκε εκτός δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε ελαφρύς τραυματισμός ενός ατόμου, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στο σημείο βρέθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική.

18 σχόλια:

  1. Τι γίνεται εκεί στην Αριδαία με τα τροχαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά, πατάνε το γκάζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει πολύ αστυνόμευση,οι δρόμοι είναι χωρίς λακούβες με σηματοδοτήσεις παντού, είναι επαρκείς φωτισμένοι,οι έλεγχοι της αστυνομίας με ραντάρ είναι καθημερινοί, το ίδιο και με αλκοτεστ,ο κάθε δήμαρχος που βγαίνει βάζει και ένα λιθαράκι στους οδικούς άξονες του δήμου, καθαρίζει τις στροφές που έχουν δέντρα και δεν υπάρχει καλή ορατότητα, έρχεται σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές και γίνονται διαγραμισεις παντού και άλλα πολλά, γι'αυτό έχουμε πολλά ατυχήματα επειδή δεν γίνεται γάμω τα μάτια σάς τίποτα από όλα αυτά και ξανά καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο οδηγός δεν φέρει ευθύνη σαν να λες . Ποτε δεν φταίμε εμείς αλλά οι άλλοι ; Ή πρέπει να φοβάται την αστυνομία κάποιος για να πηγαίνει νορμαλ ; Και όσο για τις στροφές και τα κλαδιά υπεύθυνοι είναι αυτοί που έχουν κτήματα να τα καθαρίζουν .

      Διαγραφή
  4. Αστυνομία Υπάρχει να κάνει ελέγχους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι πιείτε αλκοόλ μέχρι σκασμου πατήστε το μέχρι εκεί που δε πάει με τα σάπια σκονισμένα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν και μετά βάλτε τα με τη αστυνομία που δε σας κυνηγούσε έναν προς έναν αφού ζήσετε και αν δε ζήσετε να τα βάλουμε όλοι εμείς με το Εκαβ που δε ζήσατε και τη πυροσβεστική και μετά να ρίξουμε τον πρωθυπουργό.

      Διαγραφή
    2. Πώς φανηκες εσύ βρε το που θα πήγαινες την συζήτηση στον πρωθυπουργό σου το καμάρι σου βρε,μη πούμε κάτι για τον μίστερ μπιν της πολιτικής, πόσο μικρό μυαλό έχεις.Εσυ βρε ταγαρι είσαι δηλαδή ικανοποιημένος από την κατάσταση των δρόμων;από την αστυνόμευση; δυστυχώς ο Έλληνας λειτουργεί με φόβο γι'αυτό και λέμε πρέπει να εμφανίζεται και η αστυνομία που και που σε κάνα αλλά με τα δικά σου μυαλά που πηγές την συζήτηση στον χαμογελαστό παιδί τη περιμένεις, όπου χαμογελαστό παιδί βάλε Μητσοτάκη

      Διαγραφή
    3. εμεις του Μητσοτακη χαμογελαμε, εσεις οι αριστεροι μεσα στην πικρα ειστε αγελαστοι απ της σφαλιαρες που τρωτε, γελοιοι καταντησατε.

      Διαγραφή
  5. Οδηγική παιδεία δεν υπάρχει .. άντε και βγήκε η αστυνομία.. κάθε μέρα θα βγαίνει σε όλα τα σημεία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει 1)οδική παιδεία"από τον Πεζό μέχρι το όχημα"2)ηθική "άπειρα ανασφαλιστα οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ, χωρίς λάστιχα 3)η αστυνομία θα έπρεπε να μην ασχολείται καθόλου με τέτοια ζητήματα "όλοι εμείς αν τηρουσαμε το 1) και το 2).τι είναι η αστυνομία να μας κυνηγάει για τα αυτονόητα που θα έπρεπε κάθε πολίτης να τηρεί;αυτό δε καταλαβαίνουμε....στα αυτονόητα θέλουμε αστυνόμευση οπότε κάτι δε πάει καλά στα μυαλά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενώ εσύ ρε μεγάλε αν δεν υπάρχει επιστάτης στην δουλειά σου η ένας από πάνω σου θέλεις να μας πείς ότι αποδίδεις,άσε βρε από εδώ , Έλληνας δεν είσαι;ε για να κάνεις το σωστό η πρέπει να έχεις συμφέρον η πρέπει να φοβάσαι από κάποιον τέλος όλα τα άλλα είναι περιττά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Για να κάνεις το σωστό ή πρέπει να έχεις συμφέρον ή πρέπει να φοβάσαι....." ???? Σοβαρά τώρα????
      Τι άθλια αντίληψη είναι αυτή??
      Εύχομαι η νέα γενιά να τα αλλάξει όλα αυτά.......

      Διαγραφή
  9. 11 σχόλια και σε ΚΑΝΕΝΑ δεν αναφέρεται η χρήση του ΚΙΝΗΤΟΥ ή η κατανάλωση ποτών κατά την οδήγηση. Αλλά φταίνε οι λακκούβες των δρόμων, τα κλαδιά των δέντρων, η αστυνομία, ο Χατζηπετρης κλπ. Αγαπητοί συμπολίτες μου και στους καλύτερους δρόμους με τις άριστες προδιαγραφές, η κατανάλωση αλκοόλ και η χρήση του κινητού, που αποσπά την προσοχή του/της οδηγού είναι άκρως επικίνδυνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Την ανέφερες εσύ βρε γυδι καί;τη θέλεις να σε πούμε μπράβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4.49 εσύ που με αποκάλεσες γίδι στις 18/3ου, τι ηλικία έχεις; και τι IQ; Θα έχει ενδιαφέρον να ξέρω για να δω αν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου.

      Διαγραφή
  11. Πρέπει να γίνονται σωστά οι εξετάσεις και οι σχολές οδηγών αντί για βόλτες ,να εκπαιδεύουν.Να φωτιστεί ο δρόμος και όταν πέφτει τάπητας να ελέγχεται γιατί στη μαύρη γέφυρα και άλλα σημεία μαζεύει νερό όταν βρέχει(υδρολίσθηση).Να διορθωθούν όπου είναι δυνατό τα γεωμετρικά χαρακτηριστικά .Να μπει σήμανση.Επειδή πολλοί ανώριμοι τρέχουν πολύ ας μπει και ένα σταθερό ραντάρ και να γίνονται έλεγχοι για κτεο ,διπλώματα,φώτα και πινακίδες.Επίσης οι σχολές να στέλνουν τους παππούδες στο γιατρό και όχι να πηγαίνουν αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ολα αυτα ρε θηρια θελετε να γινουν στην μπανανια που ζητε; χα...χα....χα...ρε ουγκανοι εδω ειναι βαλκανια, ολα ειναι χαλια στραβομαρα εχετε; φτιαχνετε αυτη η Αλμωπια; φτιαχνετε αυτη η Αριδαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News