Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

«Βούλιαξε» η Αριδαία: Η πανοραμική εικόνα από το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι μιλάει από μόνη της (ΦΩΤΟ / ΒΙΝΤΕΟ)


Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκε η Αλμωπία την επιστροφή του Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού.

Η πανοραμική εικόνα μιλάει από μόνη της! Ο κόσμος κατέκλυσε τον πεζόδρομο της Αριδαίας, ενώ οι καρναβαλιστές και τα άρματα χάρισαν ένα μοναδικό αποκριάτικο θέαμα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την καρναβαλική παρέλαση, όπως την μετέδωσε το AridaiaNews.gr και το PellaNow.gr, ενώ σε επόμενη ανάρτηση θα δείτε ένα απολαυστικό φωτορεπορτάζ!

 

10 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όλους !
    Ειλικρινά αρκετές φορές θέλουμε να ξεσκασουμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας μας και να χαρούμε έστω και λίγο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα το ότι κάνεις δεν σέβεται το πόνο των άλλων. Πόσο μάλλον οι πολιτικοι άρχοντες. Αν μιλήσω για το κόσμο άλλο αυτό που και αυτή έγιναν ένα με εκείνους. Ειλικρινά σήμερα ντράπηκε και η ντροπή. Με το όρεξη; πόσο διάθεση υπήρχε; που την βρήκαται να ξέρουμε και εμείς; δύο παιδιά έφυγαν ένα τρίτο χαροπαλευει γονείς κλαίνε. Αλλά τι να πεις δυστυχώς τα ευρώ μιλάνε πάντα ο σεβασμός χρόνια απουσιάζει. Από εκείνη την στιγμή φάνηκε ούτε καν ήρθε κάνεις να συμπαράσταθει τον πόνο τους. Ούτε ο ίδιος ο Δήμαρχος στις κηδείες τους. Το καρναβάλι ήταν η ανάγκη αυτή τη στιγμή. Μπράβο Νίκο καλά το πας συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε άσε πριν βγουν το έλεγαν και γιατί έγινε η ορκωμοσία στον Εξαπλατανο; γιατί δήθεν θέλει να στηρίξει την ανατολική Αλμωπια. Εδώ σε ένα σοβαρό γεγονός δεν στήριξε τίποτα. Τόσοι αντιδήμαρχοι υπάρχουν από την ανατολική Αλμωπια εκείνοι τι έκαναν; τίποτα. Μπράβο σε όλους τους. έκαναν τίποτα δεν μπόρεσαν

      Διαγραφή
    2. Το γεγονός είναι τραγικό και δεν μπορεί να αλλάξει!Να σας ρωτήσω όμως κατι; Άνθρωποι επένδυσαν πάνω σ αυτό το καρναβάλι, η περιοχή δεν είναι και απο τις πλουσιότερες.. τα Λουτρά έχουν πληρότητα 90%.. ,οι καφετεριες ηταν γεματες ,ο κόσμος θελει να ξεσκάσει..!Γιατί να μην γίνουν τα καρναβαλια; Οι περιοχές όπου ήταν τα παιδιά αυτά δεν θα γιορτάσουν τα κούλουμα και καλά θα κάνουν, αλλά όλη η πεειοχη;

      Διαγραφή
  3. Μπράβο...ήταν κάτι που έλειπε τόσα χρόνια...συγχαρητήρια στον Δήμαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το καρναβάλι στην Αριδαία είναι καθημερινότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9.55 εισαι πολυ βρωμικο ατομο, ντροπη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.55 EIΣΑΙ ΚΙ ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΑ, ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΑΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκύλα είσαι και φαίνεσαι μάθε να μιλάς κοπριά. Ουξ από εδώ σκασε εσύ. Αμόρφωτο στοιχείο. Έτσι όπως συμπεριφέρεσαι μάλλον είναι και η μούρη σου.

      Διαγραφή
    2. 9:55 δεν είδα όμως να σχολιάζεται αρνητικά το ότι έγινε το φράγμα το καλοκαίρι στο Μπαχοβο το χωριό του πρώην δημάρχου ενώ σαράντα ημέρες πριν ήταν το ατύχημα ενός μικρού κοριτσιού. Αιντε ζώα όλα ότι μας συμφέρει λέμε

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News