Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με τη μεταγραφή Ζαγοράκη - Πληροφορίες τον θέλουν υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ


Έκλεισε η πόρτα της ΝΔ για τον ευρωβουλευτή και ιστορικό αρχηγό του ΠΑΟΚ Θοδωρή Ζαγοράκη ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024 και φαίνεται ότι ετοιμάζει μεταγραφή στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος υπήρξε ευρωβουλευτής της ΝΔ για δύο θητείες, αλλά διαγράφηκε λόγω της υπόθεσης με τον ΠΑΟΚ το 2020 και την κριτική του στους χειρισμούς της κυβέρνησης, φαίνεται ότι έχει δώσει τα χέρια με τον Νίκο Ανδρουλάκη για να πολιτευθεί με το ΠΑΣΟΚ.

Οι δύο άνδρες γνωρίζονται από την εποχή που και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν στην ευρωβουλή και διατηρούσαν καλές σχέσεις. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή σχεδιάστηκε ώστε να φέρει κόσμο που δεν σχετίζεται με τον ιδεολογικό χώρο του ΠΑΣΟΚ στις κάλπες, στην προσπάθεια της Χαριλάου Τρικούπη για διεύρυνση και προς τους ψηφοφόρους της ΝΔ.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News