Κυριακή 24 Μαρτίου 2024

Προανήγγειλε αποκαλύψεις για το χρηματοκιβώτιο των Λουτρών ο Δήμαρχος Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου - Τι απάντησε στον Χρ. Μπάτση (ΒΙΝΤΕΟ)


«Βιαστικό στις κινήσεις του και παρορμητικό» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου τον προκάτοχό του Χρήστος Μπάτση, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο δεύτερος σε σχέση με τις μισθοδοσίες των μελών του Δ.Σ. των Λουτρών και με την πρόσβαση συγκεκριμένων προσώπων στο χρηματοκιβώτιο της δημοτικής επιχείρησης.

Ο κ. Παρούτογλου απάντησε για πρώτη φορά μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Σταύρο Βαφειάδη και αποκάλυψε ότι το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων των Λουτρών, με δύο μοναδικά θέματα, τις αμοιβές και τον κανονισμό εισπράξεων της επιχείρησης. Όπως υπογράμμισε, «μέχρι σήμερα δεν υπήρχε κανονισμός εισπράξεων. Κανένας δεν ήξερε ποιος εισπράττει, κανένας δεν ήξερε ποιος θα καταθέσει. Τώρα πάμε να το κάνουμε συγκεκριμένο».

Στις επίμονες ερωτήσεις του Δημοσιογράφου σχετικά με το ποιος ήταν υπεύθυνος για όλα αυτά μέχρι σήμερα, σημείωσε πως θα απαντήσει μέσα από την έκτακτη Γενική Συνέλευση για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, καθώς όπως είπε έχει και άλλες διαστάσεις και θα ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

.

8 σχόλια:

  1. ΠΑΣ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΟΛΛΗΤΗ ΣΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΣ ΕΣΚΙΣΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Σ ΕΧΕΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

      Διαγραφή
    2. Εσύ απαντάς για τον δήμαρχο; μόνος δε μπορεί;

      Διαγραφή
  2. καποτε σε πολυ πρωην δημ αρχη το διαχειριζοταν το γίδι απ το Λουτράκι το αγράμματο που κατάκλεβε τα ταμεία, τέτοιοι μόσχοι μας υπηρέτησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήταν μόνος ένας που έκλεβε τα Λουτρά καλά θα ήταν! Με τα ταμεία γεμάτα, έργα μηδέν! Μη μιλήσω για τα δίμηνα, συνέχεια προσλήψεις όλοι οι δήμαρχοι και η Λουτρόπολη μέσα στη βρώμα και στη δυσωδία! Άσε φιλαράκι πονεμένη ιστορία...

      Διαγραφή
  3. ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΕ ΣΕΝΑ 12:42, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΜΩΠΙΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ. ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΥΒΛΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί μου φαίνεται,ότι ο Παρουτογλου ενεργεί σαν πρόεδρος της επιχείρησης των λουτρών;που είναι ο Τζεκος;που είναι η διευθυνουσα;που είναι το Δ.Σ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλώνετε για ξένο αχυρώνα μπεεςεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News