Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο αποκριάτικος στολισμός της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)


Με γοργούς ρυθμούς προχωράει ο αποκριάτικος στολισμός στην πόλη της Αριδαίας, για να είναι όλα έτοιμα στην μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση του Σαββάτου!

Τα συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας σήμερα εμπλούτισαν τον στολισμό της κεντρικής πλατείας!

3 σχόλια:

  1. Εγω αλλο παρατηρησα,στο μαρμαρο που πιθανοτατα Toumpa.τι θα γινει μ'αυτα τα Ορκ τα Παοκια,τα εχουν ζωγραφισει ολα καταστρεφουν δημοσια περιουσια,τι ειναι τσιφλίκι τους? Ποτε θα τους τημωρησετε επιτελους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ορκ να πεις το γιο σου μαλ....., και στο κατω κατω οι παοκτσηδες εκεινα τα αλητηρια μπηκαν φυλακη, αλλα δε με λες τα σκουπιδια του Πειραια που καθαρισαν τον Αστυνομικο τι εγινε; οι αλλοι που καθαρισαν τον αεκτση τι εγινε; τον Τζηλο που πλακωσαν τα λουλουδια του Πειραια τι εγινε; γι αυτο ασε της μαλακιες σου και αναρωτησου για τη γενικη αλητεια που ζει και βασιλευει και οχι μονο για τα παοκια.

      Διαγραφή
  2. πραγματικά ορκ είναι κύριοι...δυστυχώς.Και οι νεαροί και οι γονείς τους που δεν τα σβήνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News