Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024

Χαμός στο TikTok με το κούρεμα του Στέφανου Κασσελάκη πριν πάει φαντάρος - «Εννοείται το μαλλί στα αριστερά» (ΒΙΝΤΕΟ)


Αντίστροφα ώστε να φορέσει τα χακί μετράει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την Παρασκευή 15/3 θα παρουσιαστεί στη Θήβα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε για κούρεμα και δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο στο TikTok προκαλώντας φρενίτιδα στους ακολούθους του.

Το βίντεο ξεκινά με τον Στέφανο Κασσελάκη να κρατάει αγκαλιά τη σκυλίτσα του, Φάρλεϊ, και να λέει πως θα του λείψει πολύ. Λίγο αργότερα ακούγεται μια γυναικεία φωνή να τον ρωτάει πώς θα κόψει τα μαλλιά του και ο ίδιος απαντάει «ΣΥΡΙΖΑ».

Κατά τη διάρκεια του κουρέματος ακούγεται το τραγούδι «Είμαι φίνο φανταράκι».

Το βίντεο κλείνει με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει «εννοείται το μαλλί στα αριστερά. Δεν τίθεται συζήτηση ότι το μαλλί πάει προς τα αριστερά, όπως και η καρδιά».

@skasselakis

48 ώρες. Μετράμε αντίστροφα

♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis

9 σχόλια:

  1. Μετά το τραγικό περιστατικό στην Αλμωπία μας ούτε λόγος για αναβολή του καρναβαλιού,ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ,ΚΑΙ ασχολείστε με τρίχες, μπράβο ενημέρωση γελάνε και τα τσιμέντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε θα πας 20 μέρες φαντάρος και μας ζάλισες. Διακοπές πήγες, βίντεο με το κούρεμά σου ανέβασες. Εμείς 26 μήνες πήγαμε φαντάροι και δεν κάναμε κιχ. Άι σιχτίρ με το σόου σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ φίλε μου 1:13 πήγα 28μήνες. Άι σιχτίρ με τις μαλ@@ιες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλος σου και αι σιχτιρ; αναρχοαπλυτος εισαι;

      Διαγραφή
  4. η Αλίκη στο Ναυτικό πιο πολύ καιρό εκατσε μέσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΡΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σκεφτομαι τους πολιτικους καποια πολλα χρονια πισω και λεω που καταντησε αυτη η χωρα, κριμα μας ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News