Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

«Η περιουσία του Βασίλη Καρά είναι μεγαλύτερη από 10 εκατ. ευρώ» - Το πολυτελές κτήμα με 3.500 δέντρα, πισίνες και γήπεδα τένις


Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη μεγάλη περιουσία του Βασίλη Καρρά, που άφησε στη σύζυγό του Χριστίνα και την κόρη του, Ειρήνη.

Ο λαϊκός τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2023 μετά από μάχη με τον καρκίνο, και χθες δημοσιεύτηκε η διαθήκη του που ξεπερνά τα δέκα εκατομμύρια ευρώ.

Σήμερα, ο ΑΝΤ1 , σε συνέχεια του χθεσινού του ρεπορτάζ, αποκάλυψε ότι η περιουσία του αγαπημένου καλλιτέχνη ξεπερνά το ποσό των δέκα εκατομμυρίων καθώς και ότι ο Βασίλης Καρράς είχε δεχτεί μία πρόταση "μαμούθ" για να πουλήσει το "χωριό της Ειρήνης".

Πρόκειται για το κτήμα στην πλαγιά του Λόφου Καρδίας στη Θεσσαλονίκη με θέα στον Θερμαϊκό, στο οποίο είχε δώσει το όνομα της κόρης του. Ο χώρος είναι ονειρικός καθώς έχει 3.500 δέντρα, πισίνες, γήπεδα τένις και λαογραφικό μουσείο. Ακόμη, διαθέτει πάρκινγκ 4.000 θέσεων, αίθουσες εκδηλώσεων και εστιατόριο, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της καλλιέργειας λαχανικών και της εκτροφής ζώων.

Το κανάλι μίλησε με τον Παναγιώτη Πετρίδη, κουμπάρο του Βασίλη Καρρά και συνδημιουργού του "χωριού της Ειρήνης", ο οποίος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη πρόταση.

"Το χωριό της Ειρήνης είχε κοστίσει τότε γύρω στο 1,5 δις δραχμές. Είναι πέντε εκατομμύρια ευρώ. Θυμάμαι ότι του είχε γίνει πρόταση γύρω στα 6-7 εκατομμύρια για να το δώσει. Για κάποιο λόγο δεν το έδωσε. Βέβαια ήταν όνειρο της ζωής του. Το ξεκίνησε από το μηδέν, το έφτασε εκεί που το έφτασε… Τώρα το δουλεύουν η κόρη και η γυναίκα του με γάμους και εκδηλώσεις. Πάει καλά, είναι πανέμορφο" δήλωσε.

Πρόσθεσε επίσης, ότι κατά την εκτίμησή του η περιουσία του καλλιτέχνη ξεπερνά το ποσό των 10 εκατ. ευρώ. "Νομίζω ότι είναι πολύ μεγαλύτερο γιατί είναι πράγματα που δεν εκτιμώνται με μολύβι και χαρτί" είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News