Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι 11 μηνών αγοράκι την ώρα που το τάιζαν οι γονείς του


Σε χειρουργείο υποβλήθηκε ένα μωρό μόλις 11 μηνών όταν ο σκύλος της οικογένειας του επιτέθηκε την ώρα που το τάιζαν οι γονείς του.

Το περιστατικό που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία έλαβε χώρα μέσα στο διαμέρισμα του ζευγαριού στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News, ο σκύλος της οικογένειας φέρεται να άρχισε να δαγκώνει το μωρό στο κεφάλι όταν ξεκίνησαν οι γονείς να το ταΐζουν. Η μητέρα την ώρα του συμβάντος ήταν στην κουζίνα όταν άκουσε τις κραυγές του μωρού.

Το μωρό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου θα νοσηλευτεί για μία εβδομάδα, αλλά δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

«Την στιγμή που πήγαμε να ταΐσουμε το μωράκι μας, το σκυλί του επιτέθηκε»

Ο πατέρας του μωρού μίλησε στην εκπομπή για το σοβαρό περιστατικό: «Το σκυλάκι είναι μαζί μας περίπου 8 χρόνια. Τη στιγμή που πήγαμε να ταΐσουμε το μωράκι μας, το σκυλί του επιτέθηκε. Το έχει δαγκώσει γύρω στα 5 εκατοστά στο μπροστινό και πίσω μέρος από το κεφαλάκι του. Χθες, έκανε χειρουργείο και θα μείνει στο νοσοκομείο περίπου μια εβδομάδα. Το σκυλί θα το πάρει συγγενικό μας πρόσωπο και δεν θα ξανά μείνει στο ίδιο περιβάλλον με το παιδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News