Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Τραγωδία: Κορίτσι 13,5 ετών πέθανε από ανακοπή


Σοκ έχει προκαλέσει στα Χανιά και σε όλη την Κρήτη ο αιφνίδιος θάνατος ενός κοριτσιού 13,5 ετών το βράδυ της Δευτέρας, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του.

Το κορίτσι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στα Χανιά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που το παρέλαβε από το σπίτι του, ενώ το συνόδευε και περιπολικό.

Οι διασώστες που το παρέλαβαν κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες μέσα στο ασθενοφόρο για να το επαναφέρουν, ενώ και οι γιατροί στο νοσοκομείο Χανίων έπεσαν πάνω στο παιδί, κάνοντας ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν.

Είχε καρδιολογικό ιστορικό το κορίτσι που πέθανε από ανακοπή στα Χανιά

Δυστυχώς, το κοριτσάκι, που σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ είχε καρδιολογικό ιστορικό, έφυγε από τη ζωή με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ανακοπή.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του που άκουσαν τα τραγικά νέα από τους γιατρούς, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έφυγε το παιδί τους.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News