Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Συνεδριάζει με 18 θέματα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας


Σας καλούμε να συμμετέχετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας η οποία θα διεξαχθεί στο δημοτικό κατάστημα Αριδαίας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «ΣΥΜΕΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ», την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 και ώρα 7.00μ.μ.(19.00’), σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1του άρθρου 67 του Ν.3852/2010 όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/2018 και το άρθρο 11 του Ν.5043/2023, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1ο 4 η Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλμωπίας – Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2024

2ο Τροποποίηση της υπ’αρίθ. 34/2024 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης του Δήμου Αλμωπίας έτους 2024

3ο Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού οικ. έτους 2023, πρώην ΚΕ.Κ.Π.-Α. Δήμου Αλμωπίας

4ο Έγκριση Ισολογισμού και Απολογισμού οικ. έτους 2023, πρώην Δ.Η.Κ.Ε.Α. Δήμου Αλμωπίας

5ο Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της έκθεσης καταγραφής της Επιτροπής Καταγραφής και Απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του καταργηθέντος ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»

6ο Λήψη απόφασης σχετικά με την έγκριση της έκθεσης καταγραφής της Επιτροπής Καταγραφής και Απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων του καταργηθέντος ΝΠΔΔ με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ»

7ο Χορήγηση  έγκρισης μελέτης εργοταξιακής σήμανσης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια υλοποίησης της σύμβασης «ΥΠΟΕΡΓΟ Ι: ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ» της Πράξης “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ”

8ο Χορήγηση έγκρισης μελέτης σχετικά με τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και την εργοταξιακή σήμανση στα πλαίσια υλοποίησης του έργου με τίτλο «Ολοκληρωμένο έργο ανάπλασης δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην πόλη της Αριδαίας».

9ο Έγκριση υποβολής αιτήματος για τροποποίηση της αριθ. 6249/2-9-1994 Αποφάσεως Νομάρχη Πέλλας, ως προς την πραγματική έκταση του παραχωρούμενου ακινήτου και το χρόνο μεταγραφής αυτής στο αρμόδιο Κτηματολογικό Γραφείο

10ο Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων

11ο Διάθεση θέσεων Μαθητείας στο Μεταλυκειακό έτος 2024-2025 τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

12o Εξέταση της με αριθ. πρωτ. 8430/01-05-2024 εισήγησης της Δ/νσης Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοιν. Ομάδων με θέμα «Εισήγηση για εγγραφές νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλμωπίας»

13ο Εξέταση της με αρίθ. πρωτ. 8877/13-5-2024 εισήγησης της Δ/νσης Παιδικής Φροντίδας και Παιδείας Προστασίας Τρίτης Ηλικίας και Ευπαθών Κοιν. Ομάδων με θέμα «Εισήγηση για διευκόλυνση ένταξης παιδιού με ειδικές ανάγκες στο μαθησιακό περιβάλλον»

14ο Παραχώρηση Χρήσης Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων στο Αθλητικό Σωματείο «Ίκαρος» Αλμωπίας

15ο Παραχώρηση Χρήσης Δημοτικών Αθλητικών Εγκαταστάσεων στο Αθλητικό Σωματείο Φ.Ο.Α.

16ο Παραχώρηση Χρήσης του Δημοτικού Ακινήτου «Σπίτι του Παιδιού» στον Σύλλογο Γυναικών Όρμας

17ο Ονοματοδοσία της αίθουσας θεωρίας του Δημοτικού Ωδείου σε Αίθουσα «Δημήτριος Ουρούμης»

18ο Ενημέρωση δημοτικών συμβούλων σχετικά με τη λήψη απόφασης για την εφαρμογή του Κανονισμού Πυροπροστασίας Ακίνητων εντός και πλησίον δασικών εκτάσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΟΒΛΕΤΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10ο Συγκρότηση Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων στο 10 ΘΕΜΑ.
    Τι θέλουν να πούνε θα μας φέρουν λαθρομετανάστες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News