Τετάρτη 15 Μαΐου 2024

«Λάβρος» ο Ν. Παρούτογλου: «Στο κουτσομπολιό είμαστε πρώτοι - Το 99% της κοινωνίας δεν έχει διαβάσει το καταστατικό και θέλει να έχει λόγο» (ΒΙΝΤΕΟ)


"Λάβρος" εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου κατά την τοποθέτησή του στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Λουτρών.

Όπως είπε, "πάλι με λύπη μου διαπιστώνω, ότι η συμμετοχή του κόσμου στα Δημοτικά Συμβούλια είναι ελάχιστη. Και αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον για το Δημοτικό Συμβούλιο, μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση που δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τη Γενική Συνέλευση των Λουτρών, ενώ στο παρασκήνιο υπήρχε τρομερό ενδιαφέρον. Αυτό σημαίνει ότι στο κουτσομπολιό είμαστε πρώτοι, στην ουσία πάσχουμε. Άκουσα πάρα πολλές φωνές να προβοκάρουν το θέμα της αλλαγής του καταστατικού και ένιωσα τεράστια έκπληξη γιατί όλες οι αλλαγές συζητήθηκαν εκτενώς κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου των Λουτρών. Είναι ανερμήνευτο αυτό που συμβαίνει, είναι μια κοινωνία που πιστεύει ότι οι αιρετοί που τη διοικούν θα την εξαπατήσουν".

Και συνέχισε ο κ. Παρούτογλου σε έντονους τόνους: "Το μόνο άρθρο που καίει κάποιους, είναι το αν θα συνεχίσει να υπάρχει η πεντάδα του Λουτρακίου. Με λύπη όμως διαπιστώνω, ότι το 99,9% της κοινωνίας δεν έχει διαβάσει το καταστατικό και θέλει να έχει λόγο για κάτι που δεν ξέρει τι γράφει. Δεν είναι εξωφρενικό αυτό;".

Ο Δήμαρχος έδωσε απαντήσεις και για άλλα θέματα που αφορούν στην διοικητική λειτουργία της Λουτρόπολης, όπως θα δείτε στο βίντεο του AridaiaNewsTV που ακολουθεί:

 

16 σχόλια:

  1. Εχεις ξεφύγει δημαρχε, συγκεντρώσου και άσε τις μεγαλοστομίες , σαν να είσαι η αυθεντία της Αλμωπίας , κατέβα από το άλογο και πιάσε το παλμό της κοινωνίας . Γιατί σε λίγο σε βλέπω να φεύγεις νύχτα μ΄αυτά που κάνεις . Η κοινωνία που κατακρίνεις και ΥΠΟΤΙΜΑΣ σ ΄έβαλε σ΄αυτήν την θέση. ΟΥΚ ΑΕΙ ΑΡΧΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καθηγητη δεν θελατε γιατρο δεν θελατε ξυλοκοπο δεν θελατε τι στ αρχ...... μου θελετε; κατέβα εσυ βρε γίδι να σώσεις την περιοχή και μη μας ζαλίζετε με την αρνηση σε ολα οπως τα κομούνια.

      Διαγραφή
  2. ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ. ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΞΕΡΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΥΡΙΣΕΙ.

      Διαγραφή
  3. Όχι Παρουτογλου δεν θα αλλάξεις το καταστατικό, αρκετά κακό έχετε κάνει όλοι οι δήμαρχοι, πρώην και δυστυχώς και επόμενοι στην επιχείρηση με τα ρουσφέτια σας! Φτάνει! Αν έστω και ένας Λουτράκιωτης στο συμβούλιο ψηφίσει την αλλαγή του, έχει καταστρέψει το χωριό! Πίστευα σε σένα αλλά μόνο λόγια από τότε που ανέλαβες! Τουλάχιστον με τα ποτιστικά θα είμαστε εντάξει η θα τρέχουμε τελευταία στιγμή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λουτρακιώτες μια ζωή οτι νάνε

      Διαγραφή
    2. 10.53 οι Λουτράκιωτες και οι Ορμιώτες έχουνε επιχειρήσεις και νοιάζονται πραγματικά για τα Λουτρά και το μέλλον τους, οι υπόλοιποι κάθεστε και βγάζετε χολή στα πληκτρολόγια! Δεν μ' ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, κοιτάτε την δουλειά σας αν έχετε. Ο Παρουτογλου δεν ξεκίνησε καλά δυστυχώς, πολλά έταζε αλλά βλέπω ότι ακολουθεί αυτά που κορόιδευε.



      Διαγραφή
  4. Νικόλα, τελικά ο τσερκεζος γιατί έλειπε πάλι; Από άλλη μια κρίσιμη ψηφοφορία..... Εκεί θα δω τα κοτσια σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά που έχουμε εσένα δήμαρχε και μας βάζεις μυαλό. Έπαρση ανίατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο μια χαρά είσαι. Κάποιοι από τους συνεργάτες σου θέλουν ξεκαβαλημα. Η Βαλεντίνη όπως φαίνεται θα σου δημιουργήσει θέμα. Φιλικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παρουτογλου κατέβα από το άλογο δεν τα πας καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θέλουμε όλο το βίντεο.το έχουν κόψει και δεν βγάζουμε άκρη στην συζήτηση τους μπατση - Διευθύντρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι ίδιοι γράφουν τα ίδια.. έπρεπε λοιπόν να συνεχίζει να γράφει στο καταστατικό δήμος Αριδαίας, έτσι.. αλλα καβάλησε το καλάμι που διορθώνει πράγματα που έπρεπε να είχαν γίνει πριν χρόνια.. συνέχισε Νίκο και μην μασάς, αυτοί που γράφουν αυτοί ήταν που ξεβολευονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα και τον Παρουτογλου περίμεναμε να μας βολέψεις καημένε! Ήρθε ο Παρουτογλου που δεν έχει πατήσει στα Λουτρά και αυτός κ η διευθύντρια του και θα αλλάξει και το καταστατικό, γελάσαμε και πάλι!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News