Σάββατο 11 Μαΐου 2024

Οριστικά τέλος από τον Alpha η Τατιάνα Στεφανίδου - Πώς φθάσαμε στο «διαζύγιο»


Τέλος στη συνεργασία της Τατιάνας Στεφανίδου μπήκε με το κανάλι του Alpha, καθώς το συμβόλαιό της, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, όπως ενημερώθηκε και η ίδια, δεν θα ανανεωθεί. Πριν από το Πάσχα ξεκίνησαν οι επαφές με τη διοίκηση του σταθμού και πλέον φαίνεται πως είναι οριστικό.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά, αν και η εκπομπή "T Live"- παρά το σκληρό ανταγωνισμό- σημείωνε υψηλές για το κανάλι τηλεθεάσεις, η διοίκηση του Alpha έχει αποφασίσει αλλαγές στη στρατηγική του για την επόμενη σεζόν. Επιθυμεί να ενισχύσει το ψυχαγωγικό προφίλ του και στη μεσημεριανή ζώνη, με αποτέλεσμα η ενημερωτική εκπομπή να μην εντάσσεται στο σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα όμως η Τατιάνα Στεφανίδου επιθυμεί να συνεχίσει να παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή με θέματα από την επικαιρότητα που απασχολούν την κοινωνία με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να μην καταλήξουν σε συμφωνία και ανανέωση για την επόμενη σεζόν.

Έτσι θεωρείται σίγουρο πως στο τέλος της φετινής σεζόν η "T Live" ολοκληρώνει την παρουσία της στο πρόγραμμα του Alpha και την επόμενη σεζόν η Τατιάνα Στεφανίδου θα βρεθεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη, βρίσκεται στο… μικροσκόπιο δύο άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News