Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Η «εισβολή» της Φάρλι στην περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στα Γιαννιτσά (ΦΩΤΟ)


Έκλεψε την παράσταση για άλλη μια φορά η Φάρλι, το σκυλάκι του Στέφανου Κασσελάκη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στα Γιαννιτσά.

Βγαίνοντας ο κ. Κασσελάκης από το αυτοκίνητο, με το που έφτασε στην πόλη των Γιαννιτσών, τον υποδέχτηκε ένα σκυλάκι με την ιδιοκτήτριά του.

Έτσι, ο ίδιος επέστρεψε στο αυτοκίνητο και έβγαλε την Φάρλι, η οποία έμοιαζε να απολαμβάνει αυτή τη νέα γνωριμία.

Αμέσως μετά, το συμπαθές τετράποδο του Προέδρου, επέστρεψε στο αυτοκίνητο, μιας και δεν συμμετείχε σε αυτή την περιοδεία.






 

5 σχόλια:

  1. ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ Μ Ε ΤΟΝ ΤΑΪΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κουκλος πανεμορφος ο Στεφανος, αν ζουσε ο Μεγα Αλεξανδρος θα τον επερνε κοντα του, αλλα για πολιτικος βρε αγορι μου δεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο τύπος ειναι θεατρίνος αλλα δυστηχως υπαρχουν ανθρωποι με περιορισμενη κρίση που κανουν την πλάκα τους μη ξεροντας οτι παιζουν τη χωρα στα ζάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασοβαρος οπως και το κοινο του ( το συντριπτικο μερος του εκλογικου σωματος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ ΜΕ ΤΗ ΘΟΔΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News