Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Αλμωπία: Κυνηγετικό κουτάβι βρέθηκε πεταμένο σε άθλια κατάσταση - «Ντροπή και αίσχος» (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)


Δείτε την ανάρτηση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα":

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!

Κουτάβι κυνηγετικό ράτσας πεταμένο στον δρόμο σε άθλια κατάσταση Αυτήν την εβδομάδα εννέα κυνηγετικά κουτάβια πεταμένα

Τι θα γίνει κύριοι κυνηγοί;

Πότε θα γίνεται άνθρωποι;

Πότε θα σταματήσετε να δημιουργείται πρόβληματα στις τοπικές κοινωνίες;

Τι κάνουν οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι; Αετό!!!

Είναι βρε που τα έχετε σαν παιδιά σας.

Τόσα τσιμπούρια σε κουτάβι είχα να δω χρόνια.

Εάν κάποιος μπορεί να φιλοξενήσει το ζώο να ενημερωσει.

Ο πρόεδρος

Φώτης Παραστατίδης


 

10 σχόλια:

  1. και ποιος είστε εσεις κυριε που δεν θεωρείτε ανθρωπους τους κυνηγούς; μαλλον ενας απλος μισανθρωπος .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι γεγονοσ ότι όλοι οι άνθρωποι μέσα από τις πράξεις μας δείχνουμε ποιοι είμαστε .η κατάσταση με τους ανεύθυνους κυνηγούς, που βλέπουν τα ζωντανά σαν εργαλεία και οποίο δεν τους κάνει το πετάνε στην άκρη του δρόμου ,έχει ξεφυγει.το να τα πετάνε στο δρόμο σαν σκουπίδια δεν είναι μισάνθρωπια? για συνέλθε .

      Διαγραφή
  2. Η στιγμή που ο πρόεδρος της "φιλοζωικης" θυμάται ότι είναι ραμπο. Α ρε υποκριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσείς κύριε , πότε θα ενημερώσετε όσους έχουν παρατήσει σκυλιά σε άδεια οικόπεδα, ότι παρανομουν;Δεν ξέρετε τίποτα , να υποθέσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ κύριε που το ξέρεις γιατί δεν περνάει τις αρμόδιες αρχές να ενημερώσεις?στα μνμ πρώτοι είστε όλοι σε πράξεις όλοι πισω

      Διαγραφή
  4. Επίσης η φιλοζωική να κάνει κάποιες κινήσεις για το καημένο χάσκι μέσα στην Γραβιάς. Κλεισμένο εδώ και χρόνια μέσα σε ένα μπουντρούμι. Γνωρίζουν πολλοί, κανεις δεν μιλάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ ενας φαρμακοποιος εχει ενα τελειο σκυλι κλεισμενο σ ενα χωρο 3 επι 4 πολλα χρονια και γυρω γυρω τοιχος πανυψηλο που δεν το βλεπει ηλιος και δεν βλεπει τιποτα.

      Διαγραφή
    2. Βλέπω πόσα σχολια από ανώνυμους για κακοποιήσεις σκύλων .ΜΙΛΗΣΤΕ κάνετε καταγγελίες σε αστυνομία σε δήμο .γνωρίζετε για μόνιμα εγκλωβισμένα σκυλιά και δεν το έχετε καταγγείλει ? Τι άνθρωποι είστε?μόνο σχολεία σε σάιτ ξέρετε να κάνετε .

      Διαγραφή
  5. Ποτέ θα καταλάβει ο κόσμος ότι η φιλοζωική δεν είναι δημόσια υπηρεσία?είναι άνθρωποι σαν εμένα και εσένα με τις δουλειές τους τα προβλήματα τους τα έξοδα τους τις οικογένειές τους που απλά με προσωπικη δουλειά και χρόνο βοηθάνε τα αδέσποτα σκυλιά.εννοειτε ότι ποτέ δεν βάζουν χρήματα στην τσέπη τους ,πάντα δίνουν από το προσωπικό τους λογαριασμό για να τα ταισουν η να τα περιθάλψουν.ποσο ανίδεοι είστε όλοι σας που νομίζετε ότι είναι υποχρέωση τους να τα φροντίζουν να τα στειρώνουν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News